submit


Kang mrentah punika rauh telung puluh taun lan iku kanca saka Prancis, sawijining pemimpin, industri sawijining, sawijining elites saka tengen lan kiwa. Raja Maroko, Hassan II, artine akeh Westerners kanggo modernism, lan dialog ing tanah Islam. Nanging iki penampilan atraktif ndhelikake ing secret garden saka rojo, ing shadow saka ngrugekake lan tawanan, torture, lan ilang, saka kasangsaran. Panjenenganipun jumeneng raja, penguasa kabeh lan saka saben individu, bejat liwat nindhes, rotted dening korupsi, rigging dening penipuan, lengkong dening wedi. Yen iya ora invent absolute daya, kang genius wis sugih tinsel dhewe kanggo nasarake wong-wong manca, sing mung takon kanggo dadi. Sawijining demokrasi ningali rata-rata saka papat politik trials taun, luwih saka satus wiwit kamardikan, karo, saben wektu, kumpulan militan diukum pati utawa karo abad saka pakunjaran. Tortures du Derb Moulay Cherif, morts-vivants, calvary anak Oufkir, wengi saka sirna sahrawis. Wedi iku penyangga saka sistem. Kaya neraka, dheweke wis dheweke bunderan. Saben uwong, preduli saka medeni kang pasrahaken, bisa njamin sing wong liya wis ngalami samsaya awon. Wiwit publikasi resounding saka buku iki, Hassan II dibebaske sawetara saka tawanan kang wis rek sing padha disarèkaké urip ing sawijining jails, numpes penitentiary kang wis rek orane. Sawetara tawanan sing dirilis, nanging tetep sistem. Robert iku hebat lan writer amérika dikenal cukup

About