Rem Al Habsheim, mentri saka Kerjasama internasional saka uni Emirat arab, nalika ing riko kanggo IMA mbesuk kursus latihan semester bakal dianakaké saka unum ing maret, telung juillets. Pendhaftaran bakal njupuk panggonan saka pitu décembres. Enrollment ing intensif mesthi wae saka loro-loro-loro-enem octobres sing saiki mbukak. Padha bakal ditutup ana ing wolung octobres kanggo nyandhang metu. Donya arab Institute nawakake kursus ing klasik arab lan dialectal arab: aljazair, mesir, moroccan, wong siria-lebanese arab harfiah sing nyebar metu ing telung tingkat beda kiro-kiro saka Cahya kanggo Bun saka CEFR lan sing ana: Kabeh kursus sing didadekake siji kanggo CEFR minangka nderek. Kanthi ngeklik ing saben mesthi, sampeyan bakal dijupuk kanggo program sawijining. Yen sampeyan wis tau dijupuk mesthi ing IMA, sampeyan kudu, sadurunge sampeyan ndhaftar, mriksa tingkat dening njupuk panggonan seko test harfiah arab iku basa resmi ing umum kanggo kabeh negara arab: iku wis digunakake dening luwih saka patang atus yuta wong ing saindhenging donya. Iku basa nulis (pencet, sastra.), nanging iku uga digunakake cublak, ing media, ing kahanan resmi saluran komunikasi, formal lan bablas, lan ing sembarang obrolan sing njupuk panggonan antarane penutur basa arab ora nganggo padha dialect. Dialectal arab basa komunikasi umum ing macem-macem negara arab. Ana telung utama kulawargané dialèk: Maghreb, Timur tengah lan Teluk. Donya arab Institute nawakake kursus ing klasik arab lan basa arab dialèk: aljazair, mesir, moroccan, wong siria-libanon, supaya Sampeyan bisa milih basa sing mathuk paling apik kanggo wishes utawa kanggo learning gol. Pilihan saka: klasik arab, dialectal arab, mesir, afrika lor utawa wong siria-lebanese.

Kanggo rincian liyane, ndeleng planning kanggo bukaan saka pendhaftaran. Biaya saka telung jam latihan: klebu saka PAJEK kanggo individu papat lima HT limang papat TTC kanggo bisnis intensif kursus sing diatur sak preian sekolah ing Paris.

Jadwal taunan bakal bisa diterbitake ing januari kene

Saben mesthi wis conducted ing klompok cilik saka limang kanggo wong loro, ing latar Institute ing donya arab.

Saben workshop wis conducted dening guru loro

Iki pendekatan unik, diakoni dening kita murit, njamin optimal learning: dinamisme, macem-macem saka logat, cara mengkono, kapribaden Miturut préferènsi panganggo, peserta bisa duwe nedha awan ing salah siji saka wilayah dining saka IMA utawa ing tetanggan sing menehi akeh kesempatan kanggo kabeh raos lan kabeh modal. Biaya saka telung jam latihan: klebu saka PAJEK kanggo pribadi individu, papat, lima HT, utawa lima-papat klebu saka PAJEK kanggo bisnis. Minangka kanggo kabeh diwasa kursus, trainee kertu ngijini sampeyan kanggo entuk manfaat saka sawetara kaluwihan saka IMA. Pusat saka basa lan peradaban arab referensi, Data dock, lan latihan diwenehake bisa didhukung dening CPF. Kanggo validasi saka latihan, sampeyan setuju kanggo langganan wae taksiran ing arab kedhaftar ing RNCP (National Register Sertifikasi Profesional): Evlang (ing sembarang tingkat) utawa DCL (kanggo sawijining tingkat penengah loro ing minimal)

About