Aku looking kanggo kanca-kanca kanggo pirembagan kanggo — iki masyarakat kanggo lanang lan bocah-bocah wadon sing tresna donya nyata, sing sociable, adventurous, lan wis umum views. Padha ora kasengsem ing urip, lagi mung kasengsem ing karya, padha siyap kanggo manggon kanggo kanca-kanca kanggo marga saka komunikasi lan anyar rapat-rapat.

Dina muda, sinau ing virtual, web, televisi, media sosial, lan game komputer, wis nyerang kabeh lan sakbenere ngrampok kita saka kita ing wektu nyata komunikasi.

Anyar rapat-rapat tansah nggawa emosi anyar lan gagasan menyang gesang

Masyarakat iki kanggo wong-wong sing padha ora arep kanggo ngadeg isih, iku wis saya ngembangaken lan ngembangaken sosial bunder

About