Carane kanggo mbangun sesambetan karo wong anyar pegatan

Sampeyan aran ing pertahanan, lan sok-sok malah curiga

Dheweke nyoba kanggo reassure piyambak, nanging sampeyan duwe roso kesengsem sing iku ora menehi sampeyan kabeh dheweke dipercaya. Kula goal iku kanggo bantuan sampeyan ngerti divorce kanggo ora prodhuksi kasalahan lan ing nalisir nggawa ing paling kanggo sampeyan. Liyane wong bakal lan liyane, sampeyan bakal duwe kasempatan sing iku kebak nandur modhal ing crita. Supaya iki wektu sing apik kanggo sinau carane kanggo mbangun sesambetan karo wong pegatan, kanggo ngerti carane kanggo nelukake iku tanpa wedi lan isih dhewe. Yen sampeyan duwe pitakonan sembarang, please ora ragu-ragu kanggo takon kula ing komentar, aku bakal seneng kanggo nanggapi kanggo sampeyan. Kanggo iki, please ora ragu-ragu kanggo teka lan takon kula site

About