Punika anyar atine map summarizing utama aturan kanggo nambah sak maca qur an

Alon-alon aku wis journeying, lan aku mantep

Sampeyan sing aku maca, sampeyan kudu mangertos, aku ora profesor saka arab. Nanging, aku tetep guru ilmu pengetahuan lan supaya hasrat babagan enggo bareng lan memulang. Supaya aku nuduhake bday dina apa aku wis sinau, mangertos lan nguwasani ing pangarep-arep sing bakal ngidini sampeyan kanggo uga maca QR taun. Mangga ngapura kula yen sampeyan mundhakaken kasalahan, aku iya search kanggo situs iki, sing disetujoni saka Nitahake

About