Wétan tengah priya lan wanita sing sawetara sing paling atraktif wong-wong ing donya. Lagi dhuwur, duwe nggantheng peteng complexions, lan kacang almond shaped mata karo nglukis, gembur lashes. Amarga saka diet sing sugih ing panganan kaya avocado, kuskus, pomegranate, lan falafel, Wétan Tengah wong lan wanita uga duwe kulit gamelan kang alus kanggo tutul lan tokoh gedhe (ora kanggo sebutno edan libidos saka kabeh wong-wong aphrodisiacs.). Timur Tengah uga mengkono dadi epicenter saka donya Muslim. Kanggo wong-wong sing ora saka Timur Tengah utawa bagéan saka suku Muslim, Muslim dating bisa dadi luar biasa bingung. Kene apa sampeyan kafir kudu ngerti babagan gendakan Muslim wadon utawa wong lanang. Ana akèh debat minangka kanggo apa Muslim sing diijini kanggo tanggal ing kabeh. Jinis sadurunge ningkah ing Muslim agama iku ingkang boten pareng strictly. Wiwit free (ing Kulon pangertèn) melu tumindak kaya ngambung lan ndemek kang wekasanipun asil ing jinis sadurunge ningkah, Islam sarjana nimbang sing free haram (ingkang boten pareng). Dadi, cara tradisional, kekawin padha disusun karo saperangan ora gadhah sembarang unsupervised wektu bebarengan sadurunge marriage utawa bisa malah patemon saben liyane sadurunge engagement. Iku wis ganti sanadyan, lan utamané ing Muslim imigran komunitas. Iki liyane-liberal Muslim pracaya free iku mung cara kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane. Wong Muslim lan wanita ora nyadari namung ing matchmakers maneh. Padha njupuk bagéyan ing Muslim matrimonial camping, kacepetan gendakan, lan liyane acara. Padha pirembagan, ketemu, lan njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane. Minangka wong wadon Muslim Zebra Iqbal nilai metu, iki muni akèh kaya western free. Nanging ana siji prabédan amba: karo non-Muslim, dating mung bab patemon khusus wong, lan sing patemon bisa utawa bisa uga ora kasil ing marriage. Karo Muslim free, rapat-rapat duwe siji goal: marriage. Mangkono, kanggo Muslim free kanggo dadi warana, loro partners duwe tanggal karo sawijine goal saka pernikahané. A akèh sarjana Islam lan Muslim situs wis ditetepake luwih halal Muslim free. Contone, Zeisian nyeleh metu aturan iki saka halal Muslim dating: Islam ngidini wong Muslim kanggo tanggal njaba saka iman. Ing kasunyatan, iku asring diwanti-wanti minangka wis pitados bilih wong wadon bakal ngonversi kanggo Islam. Lan, ing Islam, yen sampeyan njaluk wong kanggo ngowahi, sampeyan sing diganjar ing urip iki lan sabanjuré. Muslim free a akèh liyane anteng kanggo wong-wong saka wanita. Nalika wong-wong sing duwe dhewe sosial lan budaya masalah kanggo metokake (aku tau arep tanggung jawab sing nerangake karo kang kawitan-digawe Muslim putra.), padha duwe akèh hak bebas luwih saka wanita. Padha ora arep kanggo dipun biji minangka mau kanggo free njaba iman Muslim, utawa kanggo free ing kabeh. Iki apa sing ndeleng supaya akeh crita ing forum bab wong Muslim free Kristen wanita. Punika a piece saka saran kanggo non-Muslim wanita dating wong Muslim: sampeyan bisa pitutur marang carane serius sesambetan dening apa kang nyebataken sampeyan kanggo kulawarga. Minangka anggota ing Katresnan ing titik metu, iki wis boten apa karo agama. Iku perjuangan pancet kang bakal aran antarane kulawarga, budaya, agama views, lan raos kanggo sampeyan. Yen wong Muslim ora pitutur marang wong tuwane (utawa ing paling kanca-kanca) bab sampeyan ing taun pisanan saka sesambetan, banjur mung lumaku adoh. Iku mung nggunakake sing nganti bisa nemokake»apik Muslim girl»kanggo omah-omah. Ana akèh debat bab apa iku halal utawi haram kanggo wong wadon Muslim kanggo tanggal njaba saka iman. Ing umum konservatif mratelakake panemume, iku ingkang boten pareng, wiwit iman wis liwati mudhun liwat wong. Luwih pas pitakonan sanadyan carane Muslim wadon bakal malah ketemu wong njaba iman. Muslim wanita sing temenan dianakaké kanggo luwih standar sing luwih dhuwur saka gur saka wong Muslim, supaya dheweke kulawarga wis arep kanggo nindakake proyek sing luwih apik saka dheweke tetep ing kunci lan tombol, uga adoh saka cidra kafir. Lan, yen dheweke durung ngatur kanggo ketemu karo non-Muslim lanang, dheweke bakal dadi bisa kanggo ngatasi tekanan sosial kang wis sijine marang dheweke wiwit lair lan arep kanggo tanggal ing wong. Siji bab sampeyan bakal sok dong mirsani sing Muslim wanita luwih kamungkinan kanggo tanggal njaba sing iman minangka padha njaluk lawas. Iki wis apa karo diskriminasi umur kang banget bukti ing Muslim free. Kanthi umur,»lonceng weker»muni kanggo Muslim wanita. Yen dheweke ora nikah dening, patemon wong Muslim dadi angel banget. Ing interview kanggo Huffington Post Manggon, Palestina-Muslim pelawak Zahra Noor bakhsh joked bab dheweke hubungan karo ateis wong, lan carane dheweke tuwane teka kanggo nampa iku. Nalika ngomong bab Muslim free, iku penting kanggo elinga ana prabédan amba antarane aturan Islam, lan aturan digandhengake karo tradisi lan budaya.

Kaya carane Islam ngandika iku wis dileksanakake kanggo wong kanggo omah-omah non-Muslim wadon. Islam uga ngidini iki, nanging wong kang budaya lan kulawarga bisa ngalang-alangi iku rampung. Yen sampeyan mikir saka dating Muslim, ora ngremehake daya saka tradisi lan budaya. Muslim lanang utawa wadon, ing pitakonan uga banget»liberal»lan Westernized, nanging sing ora ateges wong utawa dheweke ora arep kanggo aran narik saka umur tradisi. Iki utamané bener yen Muslim lanang utawa wadon-generasi pisanan lan saka negara kang perang-suwek. Minangka salah siji wadon nilai metu liwat ing -Dina,»Ing sawetara cara, ana bab kuwi minangka ‘individu’ ing Islam. Wong-wong iku bagéan saka kulawarga, klompok wong, lan utawa masyarakat. Pancasan sing digawe minangka kelompok, ora individu lan meksa sing sijine ing dening kulawargané. Kulawargané duwe arang banget kuwat pengaruhe ing anak — malah saka tengen segara.»Kanggo menehi idea saka carane kuwat tradisi, aku ngerti atheists saka Muslim latar sing parane fasts sak Ramadhan. Sadurunge sampeyan ngilangi iki minangka aneh, nimbang carane akeh atheists saka Kristen latar sijine munggah wit Natal saben taun. Tradhisi sing bagéan saka kain saka gesang kita, lan iku hard kanggo supaya wong-wong mau pindhah. Iku dadi masalah nalika Muslim lanang lan wadon arep kanggo break free saka tradhisi nanging wis sing nagging raos sirno lan tanggung jawab ngebotake mudhun ing wong-wong mau. Iki utamané bener Muslim aturan-aturan free. Saka siji umur awal, Muslim marang padha ora diijini nganggo kanggo anggota saka jinis ngelawan. Nalika padha nindakake, padha krungu swara mulangi wong-wong»Taube.»(mratobat.). Minangka Zebra Iqbal ngandika iki sethitik swara, iku godhong wong-wong mau banget poto-sadar lan ora adil ubungan karo saben liyane. Muslim wanita sing dianakaké kanggo luar biasa dhuwur standar kanggo gur. Ing tradhisi Islam, wong-wong lan wanita ora samesthine kanggo pirembagan kanggo saben liyane ing kabeh. Mesti wae, urip modern ora persis ijin iku bisa metu cara iki. Kanca apik sandi ing Palestina asring dadi metu kanggo nedha awan karo kolega wadon. Nanging padha temtunipun ora ing secluded panggonan bebarengan. Yen sampeyan lagi teka saka budaya Western, banjur sawetara saka aspèk budaya saka dating Muslim bisa dadi luar biasa aneh (utawa downright angel). Kaya nalika sampeyan ora njaluk ana kaca saka anggur (kang sampeyan perlu kanggo padhang syaraf) ing nedha bengi karo kulawarga. Utawa kaya carane sampeyan bisa ora malah kiss sak awan jam sak Ramadhan. Utawa nalika sampeyan nyoba kanggo tokoh metu apa ana wis tau sembarang kertas jamban ing jedhing. Aku wis ngedika bab budaya sing beda sadurunge ing kirim bab interracial free. Yen sampeyan ora usaha kanggo ngisin wong-wong mau, iku bisa kanthi cepet numpes hubungan. Lan aku ora mung ateges maca sawetara saka Quran lan learning dhasar arab. Sampeyan wis tak kanggo tenan ngisin budaya minangka pengaruh positif. Lan nalika iku nemu angel, mung ngelingi carane aneh sawetara bab-bab ing budaya lan agama sing. Minangka mulish cah wadon aku setuju ing sawetara titik lan beda-beda saka sawetara malah Arab negara sing beda-beda kaya ing negara maroko wanita wis luwih bebas lan padha ketemu wong ing sekolah lan karya. Malah duwe kanca lanang nanging yen interaksi iki ora mbukak ing restroom donya kanggo bocah-bocah wadon karo iman sing kuwat kaya kula ana watesan nanging sing ora ateges rent luwih mbukak bocah-bocah wadon. Kita masyarakat komplek sing sampeyan bisa ketemu kabeh jenis saka wong-wong saka super mbukak kanggo super cedhak aku piye wae ing tengah aku duwe kanca manca sing kalebu lanang lan sandi tuwane wis ketemu lan padha weruh sing sawetara kanca-kanca saka wong-wong mau ana wong Yahudi sawetara christen lan sawetara ateis. Nanging ana watesan yen aku sijine sing padha ngirim ora salib ing Islam kanggo bisa kanggo omah-omah Muslim girl wong wis kanggo ngonversi kanggo Islam. Lan ya, aku duwe anggota kulawarga lan kanca-kanca sing nikah kanggo wong-wong saka sing budaya utawa agama sawetara wis diowahi lan sawetara padha ora ing mungkasi wong sing free iku ana milih kanggo nggawe sing ora ateges padha ora bakal biji bab sing. Ing mburi katresnan ora bisa cukup kanggo sawetara Muslim sing wis iman sing kuwat utawa kulawarga kuwat pengaruh lan kadhangkala iku kabeh iku nemu nanging iku ora ateges sing sawetara partai ora duwe kanggo nindakake sawetara kurban Yen sampeyan lagi arep nulis artikel bab Muslim gendakan banjur mangga tartamtu.

Sampeyan nulis bab Muslim Arab

Title kudu sing. Iku banget nggelakake sing kapan artikel ditulis bab Muslim iku biasane yen ora tansah nuduhake menyang Muslim Arab. Sampeyan ora éling sing sing liyane ethnicities sing Muslim. Ing kasunyatan, Arab sing ora ètnik kang paling gedhé populasi ing masyarakat Muslim. Iku banget apes sing wrote bab Muslim free lan panginten,»Arab.»Ora hating ing Arab bros lan sis nanging ummah ngerti apa aku ngomong bab. Yen sampeyan arep kanggo ngrembug Arab budaya kekawin kang wis Islam pedoman wis ing budaya, banjur mangga ora. Ngapunten bab bengak-bengok nanging iku mung dadi mumetake kanggo non-Arab kita bros lan sis Islam kabeh ayu lan warna ayu budaya lan tradhisi. Yen pilihan sing Arab Muslim, banjur please negara sing ing judhul

About