Aku lelungan menyang Dubai asring lan aku kaya ngerti ngendi bocah-bocah wadon lokal nyumerepi metu. Mung kelangan panggonan sing aku wis ketemu ing Ngisor Rock, nanging iku biasane wisata. Aku lelungan menyang Dubai asring lan aku kaya ngerti ngendi bocah-bocah wadon lokal nyumerepi metu. Mung kelangan panggonan sing aku wis ketemu ing Ngisor Rock, nanging iku biasane wisata. Mung amarga padha ora ngagem abaya maneh ora ateges padha ora ana ing klub. Iku langka, nanging padha ana aku wis metu karo akeh sadurunge. Aku ngatur kanggo pirembagan kanggo salah siji, nanging aku iki cukup isin.

Aku ngeweruhi sing paling saka wektu, iku wong lanang, sing digunakake kanggo katon ing kula gusti Allah nyimpen ratu, boso arab bocah-bocah wadon cute. Lagi gadhah luwih atraksi saka putih nyenengake mbikak wuda ing pantai nyoba sembarang hotel bar ing Deira utawa Bur Dubai lan sampeyan bakal nemokake akeh ‘becik’ bocah-bocah wadon sing bisa dadi minangka search nalika sampeyan wis disiapake kanggo mbayar. coba wae hotel bar ing Deira utawa Bur Dubai lan sampeyan bakal nemokake akeh ‘becik’ bocah-bocah wadon sing bisa dadi minangka search nalika sampeyan wis disiapake kanggo mbayar.

Aku sengit mbayar

Kita kudu sampah energi kita lan dhuwit.

kalori sing larang banget saiki dina

Bocah-bocah wadon duwe apa-apa kanggo kelangan. Aku tegese padha bakal dadi seger maneh sawise sawetara menit. Nanging sawise gadhah hanky punky, sel otak saka wong-wong pindhah menyang turu. Makane kita tansah ragad ngantuk sawise s.e.x.DK, aja u ngerti apa aku ngomong ing bab. Kanthi ngunjungi lan maca kita situs kowe ngakoni yen kabeh kiriman digawe kanggo forum iki nyebut views lan panemu saka penulis lan ora pangurus, moderator utawa webmaster (kajaba kanggo kiriman dening wong-wong iki) lan empu ora bakal dianakaké tanggung jawab

About