Masalah: sampeyan ora ngerti ngendi kanggo ketemu wanita sing bener arep tanggal, supaya sampeyan lagi pungkasan munggah ing kabeh panggonan salah. Solusi: tokoh metu apa jenis wanita sing arep kanggo ketemu lan pindhah menyang panggonan ngendi padha nyumerepi metu. Iki pendekatan banget simplistic? Banget samar. Tansah maca lan kita bakal mbusak kabeh munggah kanggo sampeyan minangka kita nerangake ing panggonan paling apik kanggo ketemu karo single women kanggo loro short lan sesambetan long-term. Ing cathetan sisih, yen sampeyan perjuangan karo nyedhak lan patemon wanita amarga shyness, kuatir sosial, utawa wedi saka larangan, dadi manawa kanggo ngundhuh»Carane kanggo Ngalahake Shyness lan Kuatir Sosial». Iku atus free lan tumindak kamulyan. Mung pilih Pilihan papat ing kaca iki. Everyone ing donya gendakan kanggo salah siji saka loro alasan: kanggo golek jodoh kanggo duwe long-term lan sesambetan serius karo utawa kanggo golek wong kanggo pancing-munggah lan utawa short-term sesambetan utawa fling. Riset anyar diterbitake ing Amérika Sociological Review tabet jenis hubungan sing arep bakal dictate ngendi sampeyan kudu pindhah menyang ketemu wanita. Dadi, urutan pisanan saka bisnis kanggo tokoh metu apa jenis hubungan sing arep, lan banjur plot sosial auto sak iki pilihan. Yen sampeyan lagi looking kanggo wong wadon sing bisa dadi gendakan, nonton video iki presentation kanggo telung langkah sampeyan KUDU njupuk kanggo nggawe sing kelakon. Amérika Sociological Maneh marang sing patemon wanita sajrone tumindake saben mundhak ing kemungkinan nemokake wong karo kapentingan sing padha kanggo yours. Dening patemon wanita ing panggonan iki, sampeyan uga bisa nggawe sambungan tuwa liwat kapentingan sambungan. Sampeyan kudu cukup bejo kanggo mungkasi munggah karo wong saka salah siji saka panggonan iki, riset nuduhake iki sesambetan kathah dadi bahagia, luwih marem, lan umume maneh saka saben sesambetan. Yen patemon wanita ora masalah, nanging njupuk wong-wong mau kanggo ngomong»ya»kanggo sampeyan, nggunakake iki sangang tembung ing kawitan telung menit kanggo narik kawigaten cah wadon sing arep, ngendi wae, kapan. Saka masak kanggo photography, njupuk kelas ora mung ngembang skills lan ndadekake sing luwih menarik, iku uga perdhana kesempatan kanggo ketemu wanita. Njupuk kelas kanthi otomatis fosters commonality karo fellow siswa. Iki commonalities menehi sampeyan kesempatan kanggo ketemu wanita dening striking munggah obrolan bab soko sing duwé pranala menyang kelas lan banjur terus ngobrol liwat warung utawa nedha bengi. Priksa manawa sampeyan njupuk kelas sampeyan genuinely kasengsem ing. Iki njamin sampeyan bisa nggawe lan njaga kualitas obrolan watara topik sing nyambung sampeyan. Liya wektu yen sampeyan ngunjungi favorit toko buku, njaga mripat metu kanggo wanita atraktif perusing favorit rak-rak. Kaya kelas, patemon wanita sing sih disenengi bagean ing kirjakauppa uga nambah tentrem duwe soko ing umum karo wong wadon. Wangsulan: bab ingkang paling bab kirjakauppa dina iki padha lagi biasane integrasi karo cafe utawa malah bagean music. Nalika sampeyan njaluk menyang apik obrolan karo wong wadon liwat buku sampeyan tresna, sampeyan alamiah bisa kemudi ngobrol,»Ngenteni, sampeyan wis tau krungu saka Musisi X.»Banjur, mimpin dheweke kanggo bagean music. Utawa sampeyan bisa ngomong sampeyan lagi ora siap kanggo mungkasi ngomong karo dheweke lan takon dheweke yen dheweke d kaya kanggo njupuk ngombe utawa cepet cokotan kanggo mangan ing toko buku cafe. Apa bagéan saka tim muter utawa mung ana surak ing tim favorit, acara olahraga sing panggonan kang gedhe kanggo ketemu wanita karo kang sampeyan duwe akèh ing umum. Yen sampeyan lagi ana kanggo nonton game, nggawa kanca lan njagong sabanjuré kanggo saperangan saka wanita ngene tresna kanggo ketemu. Takon wong-Wong tabet takon iki wanita sing mratelakake panemume, ing»debat»sampeyan lagi gadhah karo kanca-kanca bab game, pemain, utawa malah rintangan saka tim ing pungkasan mangsa. Padha malah suggest ngoper tim yen iku ndadekake sing katon luwih sarujuk ing mata saka wong wadon sing nggayuh, nanging taktik iki biasane ora perlu, lan iku mbokmenawa luwih apik kanggo tetep rampung bener kanggo dhewe. Jaminan liwat katresnan game, lan sampeyan bakal duwe hubungan kanggo urip. Yen sampeyan lagi ana kanggo muter game karo masyarakat co-ed tim, sosiolog ngomong kemungkinan njupuk nyedhaki wong wadon sing lagi kasengsem mundak akeh amarga soko disebut»situational umum.»Miturut teori iki, nalika wong bisa menyang goal umum, lagi liyane kamungkinan kanggo tuwuh nyedhaki. A tembung saka ati-ati: iki ora dhuwur sekolah varsity. Aside saka kang atlit sing apik, apa counts liyane kang olahraga apik. Komplek ngajak ngeculke wong wadon sing lagi nyoba kanggo ngematake ndeleng sampeyan minangka fun wong sing mung kepengin kanggo duwe wektu apik.

Ing mburi dina, apa prakara sing nomer ing telpon lan ora siji ing scoreboard. Ing pungkasan panggonan wong wadon mbokmenawa mikiraken saka patemon menarik wong iku sayur-sayuran aisle. Nanging, iki unsur surprise bener bisa kanggo sampeyan yen kaleksanan uga. Nalika sampeyan ndeleng wong wadon sing lagi kasengsem ing, takon dheweke pitakonan bab item pangan ing aisle. Contone, yen sampeyan lagi ing pasta aisle, pick munggah sauce utawa jinis pasta lan takon dheweke yen dheweke wis sembarang rekomendasi ing cara kanggo cook iku. Takon dheweke yen dheweke tau nyoba iku lan yen iku wae apik. Yen sampeyan lagi ing meat bagean, takon dheweke bab cut daging sapi dheweke njupuk lan carane dheweke iku arep kanggo cook iku. Tombol kene kanggo swara genuinely kasengsem lan curious tanpa teka mati minangka penjilat sing njelajah woh bagean kanggo wanita. Yen sampeyan lagi looking for kaya-minded wanita sing loro mimpin lan ambisi, liyane panggonan kang gedhe ing acara kanggo favorit non-mediawiki. Acara iki biasané infused karo passion lan emosi, nggawe wong-wong mau mateng kesempatan kanggo ngrembug masalah related karo fellow mrihatinake warga. Pindhah menyang puisi maca lan jaminan liwat disturbingly dhuwur tarif saka homelessness ing kutha. Rawuh kuliah ing perlu kanggo pamaréntah didhukung masyarakat sambungan tetanèn lan nuduhake passion kanggo diakses kabèh panganan panas karo wong wadon. Apa wae fungsi sampeyan arep kanggo rawuh, priksa manawa sampeyan ngerti cukup bab sabab lan masalah related kanggo nindakake ing lan awake dhewe melu ngobrol. Setelan iki padha sosial-politik acara nanging tanpa highly kebak atmosfer, lan padha lagi seneng-seneng. Wanita hadiah kebecikan lan altruism ing wong, supaya lilo tanpo pekso iku cara sing gedhe kanggo nggawe dhisikan atraksi meh enggal. Saiki yen sampeyan lagi ing pasar kanggo panas lan abot pancing-munggah utawa cepet, ora-strings ditempelake fling, banjur panggonan sing paling apik kanggo sampeyan kanggo ketemu wanita ing bar utawa klub. Miturut Psikologi Dina iki, alesan kanggo iki sing wadon sing pindhah menyang panggonan iki ana kamungkinan kanggo pancing-ups utawa flings uga. Iki acara uga luwih kondusif kanggo jinis interaksi perlu kanggo mbangun atraksi seksual: njupuk ngeweruhi, agresif mentel, sosial seksual nutul, kandel pick-up usaha, lan langsung sesambungan panjenengan maksud. Nyoba kanggo nindakake samubarang iki iku ing Panganan Kabèh lan sampeyan bakal mbokmenawa bakal begalan saka nyimpen. Amarga highly selaras»pick lan milih»free pengalaman online free menehi, sampeyan bisa bener ketemu wanita ing kene ora ana prakara apa dating gol sing. Yen sampeyan lagi looking for sesambetan long-term, free online menehi sampeyan kesempatan kanggo cocog dhewe karo wanita kang urip, kapribaden, lan kuwalitas resonate karo dhewe. Yen sampeyan lagi mung looking for a sembrono tembang, internet sokong kebak camping free sing bisa cocog karo wong sing wis padha seksual gol. Liyane wong-wong sing ketemu, wanita luwih sampeyan bakal njaluk disambung kanggo, supaya fokus ing ngembangaken panjenengan sakabèhé bunder sosial. Liyane wanita sing njaluk disambungake menyang, luwih akeh romantis panjenengan jaringan lan luwih kasempatan saka patemon wong wadon sing arep. Yen sampeyan tetep arep kanggo panggonan sing padha ing kaping padha liwat lan liwat maneh, sampeyan mungkasi munggah patemon kabeh wong-wong sing padha.

Iki kok gendakan urip stagnant

Jumpstart urip gendakan dening frequenting panggonan njaba tumindake normal lan owah-owahan munggah ing kaping sampeyan pindhah menyang panggonan iki. Pindhah menyang warung beda panggonan, mriksa metu gedung olahraga utawa kelas njaba wilayah, utawa malah pindhah menyang Petani kang Market ing kutha sabanjuré. Mengkono iki menehi kesempatan kanggo diversify jenis lan nomer saka wong-wong wadon sing ketemu. Akeh wong salah nyedhiakke akhir minggu kanggo free nalika mbuwang sing kerjo free wektu nonton TV. Ing tangan liyane, wanita asring nglampahi wektu iki hosting acara sosial, lilo tanpo pekso, nekani fungsi, lan kaya. Yen sampeyan milih kanggo nglampahi minggu mati mati saka socializing, banjur sampeyan lagi ilang metu ing kesempatan ageng kanggo ketemu wanita sing arep.

Dadi, ana sing duwe iku

Saiki sampeyan duwe akèh gagasan kanggo ngendi kanggo ketemu wanita kanggo loro short lan sesambetan long-term. Ing bab sing paling penting kanggo dadi jujur karo dhewe bab panjenengan partner gol. Sawise nentokake apa jenis hubungan, sing arep lan jinis wadon, sing arep kanggo duwe hubungan karo, pindhah menyang panggonan ngendi dheweke paling kamungkinan kanggo nyumerepi metu. Saka ing kono, makaryakaken nomer wae efektif atraksi techniques lan sampeyan bakal uga ing dalan kanggo njupuk wong wadon impen panjenengan

About