Ing kasunyatan, ana kaca-kaca khusus sing dirancang kanggo komunikasi internasional ing ijol-ijolan skills basa. lan KENE khusus kaca kanggo basa ijol-ijolan.

Sampeyan bisa mlebu ing kanggo chatting ing basa tartamtu, utawa sampeyan bisa ngalahake ing wong liyane kang lawang.

Akeh wong

Iku bakal becik kanggo pindhah menyang Jerman, ing ngendi sampeyan bisa ketemu wong sing ngandika jerman, lan banjur sampeyan bisa rembugan karo wong-wong mau liwat Skype. Nanging kanggo kowe, aku ketemu sawijining cara sing luwih gampang metu — aku duwe kanca sing (mentas) uga njupuk bagéyan ing project kita, sampeyan nganggo jerman-lan aku mikir sing wong durung ngatur kanggo rembugan karo sampeyan ing basa iki. Search ing forum utawa camping Free kanggo manca. Ing paling nganggo kanggo sinau basa

About