Kene klompok ladies rembugan ngendi dina iki sampeyan bisa ketemu prayoga wong-wong ora mung kanggo tujuan sewengi tetep (senajan migunani kanggo wong-wong sing ngrembug iku), nanging uga karo adoh-sik njongko plans. Lan ana dhiskusi saka camping Free. Kita sing ngomong bab Jerman, apa kahanan ing Jerman, aku ora duwe idea. Ing pangertèn iki, aku kudu wis miskin catur partner, amarga ing umur sangalas, kajaba kanggo short suwé saka wektu, aku iki meh tansah nikah. Kanggo sawetara lanang, nanging sing mbayar manungsa waé kanggo iku sethitik. Titik punika sing ing dina lawas apik, ora ana siji, aku ora nyoba, lan mungkin aku mung bisa theorize, nanging punika mangertos yen prinsip sing ora cukup. White horse limped, pilot wis diare, lan banjur kelalen kanggo mbukak lawang kanggo wong nalika piyambakipun kalah ing lawang kamar turu telung atus mil adoh. Kanggo karo ibuné ing pasuryan kang, kang lungguh lan nenggo kanggo Prince Charming, ora kepingin wong-wong manca kanggo ndeleng wong. Sing sumurup iku iki wong? Kasunyatan iku sing nasib lan seneng acara mbokmenawa bisa ngenteni kanggo umur.

Lan ana apa-apa salah karo nasib iki, utawa ing cilik saka, utawa apa wae sing nelpon iku, bantuan sethitik. Saka seri»Njaluk bebarengan»- ora langsung, nanging ing kene paling ora, matèni aku, nanging aku pancen manawa sampeyan bakal sinau luwih cepet ing klub sing kapentingan sampeyan. Uga, ora ing klub, uga, sing tegese ing jerman. Lan, rock climbing, Hiking. Badminton, tenis, aku ora ngerti. Ngendi ana akeh olahraga, wong-wong miskin padha uga kapandeng kanggo. Aku ngerti tembung»miskin»kene, mbokmenawa kakehan, nanging kita lagi kabeh wong diwasa, Ya. Lan profesional karo apik taman lan gubug»kita kabeh sinau lan maca ing buku bab sehat lan éca pangan. Ugh, ing Bangunan kode saka komunisme. Iki idea ala lan sayangé ora sabdho. Loro Pro-komunisme lan Pro-Swarga ing gubug. Loro-lorone gagasan apik. Supaya iku luwih apik ora kanggo supaya wong miskin saka mlarat. Iku misale jek kula sing sanajan iku sethitik adoh saka marriage saka maksud apik, iku penting banget kanggo duwe umum lapangan karo partner, umum pesawat saka karep lan kapentingan, lan nilai-nilai. Camping free sing ora supaya gampang kanggo ngadili. Lan, ing Umum, banget panah hobi. Iku ora matter apa hobi. Ing Umum, iku ora matter. Mung miturut statistik, mungkin luwih wong-wong kaya kanggo numpak mancal gunung, a cactus. Lan yen padha begja cah wadon sing ora wedi nemu mudhun ing dheweke dhengkul lan ora mesem saka mambu wong lanang kang kringet jajan, banjur sampeyan bisa pindhah ana. Limang taun kepungkur, aku mung diduweni yacht.

Kene page

Kuwi manis, sopan, sporty lan ora ana maneh wong miskin nyoba kanggo nerangake kanggo kula, kuwi sing bodho minangka sampeyan, iki prau, iki Park, carane kanggo ngrajut segara knots tanpa spoiling sandi manicure (jawaban wis ora ana). Njupuk wong sing knits knots kanggo sampeyan. Utawa kuku), lan carane ora kanggo duwe mast ing Swarga, aku wis ora katon wong kanggo nalika. Aku ing Tula karo kang samovar, kita sinau karo bojone, lan Uni watesan iki kesel. Lan idea saka kadohan. Kita sinau ing Dusseldorf. Aku bakal nyoba kanggo pitutur marang kowe sethitik bab Venice, utawa aku ora pindhah ana. Aku ing Venice kanggo wektu papat, lan saiki aku bakal kaya kanggo ngetik minangka Bobby kanggo sawetara ombone rampung kesel saka dina sing, rusak kabeh dina, mata ditutup dening piyambak ing wayah sore lan njaluk munggah dina sabanjuré, sawise jam. Lan ing ngendi aku iki wis turu, aku mung weruh»Sengit»Zvyagintsev. Ing salah siji saka lurung-lurung ing Dusseldorf. Supaya, maneh, jaringan entomologists. Pisanan aku teka kanggo pirembagan kanggo kanca apik. Dheweke iku banget angel wadon ing sasi. Akeh taun kepungkur, ing Jerman, ing ara-ara samun — lan bojone tilar donya. Dheweke iki kiwa piyambak karo MA — beda kroasia kutha. E-gaya Villa Construction — tumpukan, bungah-wektu, murni rot. Punika dikenal sing apik banget wong wis gerah. Lan ora bantuan kula. Iya kita tau duwe hubungan, a bunch wutuh saka taun kepungkur? Laporan nanggapi kanggo kanca kang kontribusi kanggo Phobia bab apa ana sehen wong minangka gampang lan gampang minangka wong ing apik kulawargané outwardly nyekel saben liyane. Aku maca iki ing kene nalika lungguh ing baris, ing lokal lan cocog ladies masyarakat. Koyo sing ana loro iku aktif kanggo sumber saka Gusti, kang aku wis secara harfiah ing klakon nikahan. Iki banget sedih, iki ora karnaval tema. Yen sampeyan ora arep kanggo spoil swasana ati, ora maca sapisan. Saka kabeh pinggiran, iku misale jek kula sing wong are looking for liyane logika. Kajaba iku, ing passion kanggo kanggo wong, iku mung fantastic. Iku idea apik, nanging aku uga duwe bojo, lan kita bakal dadi titik bebarengan iki panas. Banjur padha tindak menyang sekolah bebarengan, nanging tak nikah sadurunge taun senior. Minangka ing»Moscow ora pracaya ing nangis», supaya ing Irina karakter ngandika soko padha, sadurunge bojomu dadi Umum, sampeyan kudu lumaku watara garrisons karo wong, nambani wong kaya baton. kita miwiti karo tarub, saiki karo omah. Anya, aku) kita uga diwiwiti karo gubug. Aku bakal ngomong malah karo tarub, karo crypts. Mikir»rahasia anak». Aku ketemu nganggur dhokter enom sing makarya minangka janitor ing ngarep nursing, wis doktor jurusan, lan wis makarya ing St. Petersburg kanggo telung taun, nanging iki ora layak kanggo karya minangka dhokter ing Jerman. Nanging iki versi — aku kaya kanggo pindhah nang endi wae, ana, ing proses nggoleki. Asring banget aku weruh wong individu. Uga, kajaba kanggo cruises — meh ora ana pasangan. Aku wanted kanggo nulis profesional prices kanggo singles, Ol, nanging aku iki ditampani dening kasunyatan sing ana ora mung hotels kanggo singles — ana kabeh limo tema gedhe-gedhe nitih saka kapentingan. Padha survey saka kabeh jinis saka multi-kegiatan, nalika wong loro kayaking kayaking lan Muter ing saddle, lan ing gunung-gunung iku arep. Ing kuwi aktif liburan, iku banget sepi — lan sok-sok uga amarga kulawargané sing ora tansah nyaman. Sandi gendakan nyuwil munggah karo bojone a sawetara taun kepungkur, lan aku lunga, minangka sapisan ing jenis saka perang, saiki ing salawas-lawase rebounded, lan ketemu pelatih, banget penake, tenan lan, ing Umum, iku wong, uga bocah-bocah wadon. Supaya aku curious bab apa sing arep ing. Ing Umum, kabeh sampeyan wis rampung uga kanggo nulis kabeh bener sing kanca ora. Lan njupuk metu saka depresi sawise divorce cara paling apik kanggo nyimpen — kanggo fokus ing soko anyar lan ngatur urip pribadi.

Knots, aku manawa

Lan ora ketompo carane becik, sporty, lan sopan iku bisa dadi. Nanging iku ora sing kang siji lan kepengin kanggo njaluk nikah.) Iku ora, uga, banjur Ya. Ing Umum, iki ora kasunyatan. Kaya ing camping Gendakan, ing sandi mratelakake panemume, iku pancen ora kasunyatan sing wong-wong sing looking for a partner urip, lan ora pedhes petualangan. Uga, aku mbayangno iku supaya, amarga iku tau ing situs iki maneh — mbokmenawa, iku perlu kanggo lumaku luwih, blumbang kanggo nulis soko). Ana jenis sastra karo instruksi kanggo»apa iku dhewe»apa-apa.

Uga kanggo Free

Wong-wong sing symmetrically dianjurake kanggo ndhaftar ing kursus masak utawa jahitan Serio ana. Saiki sampeyan ndeleng, soko aku wis ora rampung ing gesang kawula kanggo nggawe mediawiki, aku wis nulis kanggo njaluk nyedhaki Pangeran tinimbang kanca-kanca, teka karo ngicipi acara kanggo Scotch whisky penyayang lan ngomong ing medeni:»Ngendi padha katon ing kita wanita, ngendi padha lunga.»Ana padha supaya akeh ayu, tiresome wong-wong sing teka menyang kriminal tanpa dering ing pidana driji.»Iki apa Amérika tunjangan kanggo nemokake bojomu nulis bab kula. Ala padha nulis nalika aktivitas kaya wiski ngicipi sing isih ora dijamin. Aah, sawetara taun kepungkur, sadurunge aku miwiti renang, a kanca saka mine ngandika iku apik kanggo ngerti nelayan, wong miskin). Ing kasunyatan, wong miskin sing yacht nduweni, paling taun utawa supaya, liyane sing biasa, nanging salah siji kulawarga, utawa arang banget tresnani saka alkohol, lan malah mbukak menyang segara, supaya ningali maksud sing iku arang banget langka yen sampeyan ora ana ing prau padha. Miturut kanca sing sapisan misuwur ing yacht klub, nanging aku bakal ora ngomong kang sugih). Iki wis kaluwihan liyane — saiki, contone, kita putri tindak kanggo mate amarga aku iki asleep (lan tinimbang aku sinau kanggo maca LENIN). Miskin lan kabeh sederek. Aku ora ateges sing nduweni saka yacht ing becik). Wong biasa, kelas tengah, ora masalah. Aku duwe loro tangan kanggo njaluk metu saka zona comfort lan anyar Hobby. Lan ana kasempatan kanggo ketemu wong. Nanging Jerman sing komplek lan hard kanggo nggayuh (ora kabeh, nanging akeh). Kene sampeyan, enem taun lawas, arep metu ing penggalihipun dhumateng prau karo wong, lan mangu-mangu kanggo takon sampeyan metu kanggo Tuwung saka warung, lan kang panginten, kene aku takon dheweke kaya sing bodho yen dheweke wis wong. Aku bakal dadi bodho, sing apa iku bakal dadi. -) Aku pancene mikir ing arah. Dadi, ing kajaba iku kanggo Hobby sandi, aku ora bakal lali lawas camping Free. Mesti wae, ana akeh cilik contenders kanggo tawuran, nanging ana uga serius pantes wong. Karo tartamtu nyaring, kategori page iku cukup prasaja karo liya. Miturut cara, kanggo sing pungkasan, aku bisa menehi rekomendasi paling jerman Dating site liyane, ing sandi mratelakake panemume. Carane cute, iku babar blas free. Sandi gendakan ketemu bojomu sampurna ana, tiyang dheweke wis Partner kanggo akèh taun. Inggih, aku wis ora ketemu apa alangan karo M. Lan sing persis apa passion bisa dadi idea gedhe kanggo tanggal asli utawa liburan bebarengan. Kita wis ing umur kategori ngendi cilik bulak enom titah karo kobong mata — lan saiki mbuktekaken apa iku bisa nggawa. Sampeyan ora duwe kanggo dadi milyuner, nanging sampeyan kudu disik kang kit. Aku mung tak tengen. Kanggo kula, ora wong miskin, ora wong miskin, nanging mung wong sing stands ing sikilé. Tenan rata-rata kelas. Kemampuan kanggo ndhukung kulawarga, kanggo ngaktifake kulawarga iki (bebarengan karo bojoné utawa mobil — saben kulawarga wis aturan dhewe) kanggo manggon relatif urip normal. Lan anak bisa duwe segara liburan ing paling sapisan taun, supaya ana ora mung telung anak ing kulawarga. Aku exaggerating, nanging sampeyan ngerti apa aku kudu. Lan Ya, banget kobong pirsawan ngarsane lan loro-volume kampus karo iku rada beda. Nalika aku wrote ndhuwur, ngerti donya kabeh ing Internet. Amarga Jerman iku utamané cocok amarga saka sawijining mentality. Kita pepadhamu iku pilot, ing sandi mratelakake panemume, ing situs construction. wis karo kapindho umum untu) wis ana mriksa kompatibilitas akeh kritéria. Lan sistem ngidini partners potensial karo kang sampeyan setuju kanggo mlebukake liwat driji, kang ngartekno nyuda kesalahan pilihan. Iku sing tega asring ing umur saka»wong wis anak-anak lan sesambetan ing sasi ((Oh, aku duwe karo dansa telung kaping minggu ora aktif wektu kanggo sailing Lan supaya aku tansah lan kabeh iklan, Ya.»Amarga iku sampurna. Bab camping Free-Ya, padha ngomong sing ana akeh kritéria sing sampeyan bisa nyetel sing bakal mbantu milih sampurna partner. Nanging aku ora pakar, aku mung ngomong saka hearsay. Lan kanggo wong-wong. Lan wanita, kanggo nyelehake iku mildly, sing biasane free saka illusions. Ayo kula ngerti saiki — calon sing ora cocok kanggo kula (ora kanggo sebutno sing persis aku ora bisa ndeleng ngendi wae liya ing klub). senjata kita duwe, ing raos, ing whim wis dijupuk menyang akun, lan sampeyan tuku, minangka aturan, materi liyane masalah sing ditanggulangi. tetep dhengkul disigar mudhun ora perlu, lan sampeyan ora duwe Swarga wit

About