submit


Aku arab saka aljazair asal lan aku kaya kanggo ketemu wong homo kanggo bisa kanggo mbangun sesambetan loropaken kanggo ndeleng paling penting ing becik aku kaya kanggo golek wong kanggo ngrembug kabeh lan apa-apa, kanggo remake donya wektu wengi lan tetep anget nalika iku kadhemen aku arab saka aljazair asal lan aku kaya kanggo ketemu wong homo kanggo bisa kanggo mbangun sesambetan loropaken kanggo ndeleng paling penting ing becik aku kaya kanggo golek wong kanggo ngrembug kabeh lan apa-apa, remake donya sewengi-lan tetep anget nalika iku kadhemen

About