submit


Ing generator lan oscilloscope nindakake persis kaya sing nyata-urip mitra, kajaba kanggo mode ALT lan CHOP saka oscilloscope, kang operate kene ing cara sing padha, nalika ing kasunyatan, asil kanggo kurva beda. Nanging, iku cukup kanggo elinga yen preduli saka posisi selector saluran (ALT utawa CHOP), asil diwenehi ing layar kurva saka loro-voltase (ora bakal bingung karo NAMBAH, kang ora tilak siji kurva, kajaba saka loro dalan). Sawise ing oscilloscope diuripake, nggunakake tombol kakiyatan lan fokus kanggo njaluk tilak saka cahya nanging nggoleki, lan banjur ing zeros, gadhah dijupuk saka care kanggo duwe diselehake ing ngalih saka osc kanggo MBIYANTU. Ngganti setelan generator, lan banjur wong-wong saka oscilloscope (sensitivitas saka dalan lan wektu ukuran) supaya mlaku ndeleng voltase diprodhuksi dening generator. PENTING KANGGO spesialis area: Nggunakake nutup KERUGIAN kenop saka GBF ing supaya kanggo introduce dc komponèn ing gantian sinyal, lan banjur mirsani prabédan antarane mode AC lan DC saka oscilloscope. Ing kasunyatan, nggunakake ladders cocog kanggo jumlah lan utawa voltase saka generator bisa mimpin kanggo grafis, boten, utawa malah ora grafis ing kabeh (digambar mati-layar). A flash Animasi. Komputer kudu duwe lampu kilat pamuter free. Download ing situs adobe (link ing ngisor kaca). Hello lan matur nuwun kanggo ‘simulasi’. Cilik tliti nanging, ing kasunyatan sheet lampiran: punapa punika prabédan antarane dc voltase generator disambungake menyang saluran loro, lan voltase nutup kerugian kang rembugan ing spe (loro saka sing beda ing voltase, frekuensi.). Voltase nutup kerugian digawe dening GBF memang apa-apa liyane saka dc voltase. Mulane, ana prabédan antarane voltase nutup kerugian digawe dening GBF lan voltase diwenehake dening generator terus-terusan. Ing kasunyatan, kanggo amplitudo modulasi karo generator sing ora duwe nutup kerugian fungsi, kita nambah generator terus-terusan kuwi minangka salah siji sing disambungake menyang trek loro kanggo nggawe nutup kerugian voltase disambungake ing seri karo generator sing nggawe sinyal kanggo bisa ditularaké

About