Omegle — video sing paling populer chatting, sing mangerténi meh saben wong kang tresna anonim chatting ing webcam. Omegle ngijini sampeyan rembugan karo wong saka ngendi wae ing donya. Wangsulan: bab ingkang utama — ora rush, lan tansah nguripake ing webcam panjenengan. Gamblang iki video chatting wis diputer peran banget pinunjul ing sawijining pembangunan: pengguna kudu mung pencet tombol siji, lan banjur langsung ngangkat munggah dening sumber ing wektu nyata. Mung ing kauntungan utama — iku anonim. Ing kawitan versi Omegle ora kudu ngetik informasi pribadhi (email, telpon lan informasi liyane). Ing artikel iki, kita sedhela maneh prinsip iki video chatting lan njaluk kenalan karo pangembang sawijining, uga iso dibandhingke kanggo liyane online layanan komunikasi liwat webcam. Iki anonim chatting video iki digawe rusia schoolboy, lan ing mung wektu cendhak dadi populer ing donya kabèh.

Sawise wektu cendhak chatting iki ana ngunjungi atusan ewu wong. Ngedegaken saka layanan ditampa tawaran saka advertisement saka turunane. Nanging Andrey mutusaké ora kanggo ngedol wiwitan lan terus kanggo berkembang iku dhewe. Sak orane omegle, urip Andrey diganti abruptly, kang dipindhah menyang US saka Rusia. Saiki Omegle akeh banget diganti, dibandhingake kanggo versi pisanan. Ana sing kesempatan anyar: loro positif lan negatif. Sayange, layanan iki wis ilang mantan popularitas, nanging ayo kang ngarep-arep sing iki mung kedadean sak wentoro. Dhasar (lawas) versi Omegle padha banget prasaja, minangka wis nyatakake ing ndhuwur, wis padhang lan mawarni-warni desain. Antarane unsur padha loro windows sing bisa mindhah bebas, kothak teks kanggo chatting lan saperangan saka tombol. Saiki, fungsi saka situs iki wis angsal fitur-fitur anyar, wis forum, ngendi wong bisa nggawe saran utawa swara panemu sing. Desain Website ing versi anyar saka video chatting digawe ing ireng lan putih gaya, wis akeh opsi. Katon meh podho banget pisanan versi, nanging karo tambahan tombol nanging sing ora kabeh fitur saka Omegle. Nimbang fitur-fitur sing nggawe situs iki luwih atraktif saka sawijining alternatif.

Configuring saka Audio lan Video

Ing tab iki, sampeyan bisa ngaktifake, mateni webcam panjenengan, mikropon, milih tengen mikropon, nyetel volume sawijining tingkat, nganyari dhaptar piranti iki, uga nyetel volume mikropon wong karo kang sampeyan sing ngomong. Saliyane kanggo kabeh iki, malah ana sing dipilih saka codec kanggo swara lan nyetel sawijining kualitas.

Informasi babagan raos

Ing tab»Raos», sampeyan bisa nemtokake raos bab musik, vid film lan game.

Search setelan

Ing tab»Next»ana banget setelan migunani sing bakal mbantu luwih kanthi ing supaya kanggo golek persis interlocutor, kang sampeyan arep kanggo ketemu. Kene sampeyan bisa nemtokake yen sampeyan arep kanggo nelusur mung kanggo wong sing bakal rembugan tanpa nunggu wektu (tombol»Sabanjuré»bakal kasedhiya langsung sawise sambungan kanggo wong liya), utawa kosok balene. Ana uga kesempatan kanggo takon»wektu Nunggu»- wektu iki (siji atus detik) sajrone sampeyan ora bisa ngalih menyang anyar kanca. Cantik migunani bab ing sawetara kahanan. Ana uga kurang penting setelan: Ing situs iki ana mbayar fitur sing integrasi menyang akun premium saka Omegle. Mbayar fitur kalebu pilihan saka wong-wong manca jender (wadon, lanang, utawa loro-lorone) karo akurasi. Saiki biaya sepuluh dolar kanggo satus sambungan, utawa sèket dolar kanggo limang atus sambungan. Yen sampeyan arep kanggo nggunakake fitur premium, sampeyan kudu kadhaftar ing Omegle. Sampeyan bisa nggunakake tab»Akun», ngendi sampeyan kudu ngetik email, mlebu pengguna, nggawe sandhi. Kajaba iku, ana kamungkinan kanggo ngunggah potret. Sawise pendhaftaran sampeyan perlu kanggo konfirmasi profil panjenengan liwat SMS (for free lan tanpa langganan). Iki sing fungsi saiki ing iki video chatting karo wong liyo acak. Kita ngarep-arep kita wis mbantu kanggo ngerti setelan lan nggawa sampeyan sumurup informasi. Kita tansah sambutan pitakonan lan komentar lan kita pengin sampeyan kanggo ketemu ing Omegle mung karo wong positif

About