submit


Nanging, akèh wanita ngatur kanggo nggawe patemon nanging ora ngerti carane kanggo melu wong lan mulane golek piyambak ing kahanan sing ora kaya. Nalika wong remot lan sing ora arep hubungan serius lumebu gesang panjenengan, sampeyan ora ngerti carane kanggo tumindak utamané nalika sampeyan duwe raos. Sampeyan arep kanggo push kanggo melu, sing arep saperangan serius, nanging ora ketemu pangarepan lan terus kanggo ora kudu nandur modal. Kanggo please wong lan pengin wong kanggo nandur modal lan aktif, nanging, ora dadi ing aplikasi. Nelukake wong lan nggawe wong ing katresnan. Kanggo njaluk metu saka celibacy rampung, nanging nalika piyambakipun ora arep hubungan serius iku ora perlu kanggo push wong, nanging rodo dadi bisa diliwati kanggo sabenere owah-owahan

About