Nalika tembung»terrorism»misale jek dadi pisanan sing nerangake atine nalika sampeyan krungu bab Muslim, nanging sing ora apa Islam iku kabeh babagan. Kaping kabeh, Islam wis watara siji milyar saka pracaya, lan liyane lan liyane wong koyone kanggo ngowahi iki agama. Senadyan akèh-akèhé saka teroris ngaku dadi Muslim, Islam dhewe iku adoh saka kang agama sengit lan paten pinaten. Saben taun akèh wong sing padha ora lair Muslim nggabungake iki agama amarga padha nimbang iki agama kanggo dadi luwih sabar saka Kristen utawa amarga padha non-tiyang pitados per se lan ketemu Islam luwih cocok kanggo roso. Nanging kok western wong sing dadi semangat kanggo laku oriental agama, kang punika temtunipun stricter saka Buddha. Jawaban dumunung ing ketat peran jender kanggo lanang lan wadon. Tumrape wanita sing golek piyambak ora adil karo western cita-cita saka karir-oriented wadon seneng kanggo dadi Muslim. Makane western wong-wong sing looking for a bojo lan ibune kanggo anak asring nguripake kanggo Muslim wanita. Lan yen sampeyan lagi salah siji saka wong-wong, pandhuan iki kanggo sampeyan. Nalika ing negara kulon ngendi wanita sing diijini akeh luwih saka ing wétan negara mentel cara paling apik kanggo nuduhake tresno kanggo loro lanang lan wadon. Mentel dadi tangan ing tangan karo ibu-in-pipi humor, mangkono asring iku hard kanggo ngomong, apa mentel dadi ing arah tengen utawa salah siji sing mung bobodoran. Makane western dating iku akeh harder saka Muslim free lan kabutuhan akeh efforts liyane saka sawijining wétan pasangan. Muslim wanita sing ora diijini kanggo ateges dewekne isih sungkan. Dadi, carane ngerti yen Muslim girl seneng sampeyan utawa ora. Bener, ing masyarakat Muslim kabeh iku cara prasaja. Pratondo saka kapentingan banget subtle lan bosok luwih ing basa awak saka ing lisan wicara. Ora, iku wis boten apa karo padharan dansa. Sampeyan pengin kulawarga-oriented wadon, elinga. Ing masyarakat Muslim, sampeyan bisa ngerti sing cah wadon seneng yen dheweke tetep ing salah siji kamar karo sampeyan piyambak. Yen dheweke ageman tradisional Muslim sandhangan, dheweke bakal nyebut dheweke kapentingan ing sampeyan ngeculke sampeyan ndeleng pasuryan dheweke lan dheweke tangan. Aneh, nanging isih, akeh prasaja saka kabeh sing mentel kuwi. Yen sampeyan kaya nalika lanang lan wadon duwe beda peran jender saka dating wong wadon Muslim iku pilihan tengen. Ing masyarakat Muslim wong karya lan sumber kulawarga, nalika wanita kudu nangani kanada lan bocah-bocah. Iku ora panjenengan khas western wong wadon sing bakal ngomong yen dheweke earns dhuwit cukup kanggo loro saka sampeyan, lan dheweke tresna dheweke proyek lan mbokmenawa sampeyan kudu nangani kanada lan dhilahm. Lali bab iki varian saka urip yen sampeyan lagi planning kanggo omah-omah Muslim girl. Bojomu ora kabeh lanang iku. Contone, yen sampeyan lagi partner Muslim cah wadon lan dheweke nduweni mobil, sampeyan kudu drive kapan sampeyan ketemu. Sampeyan kudu drive mobil malah yen dheweke iku salah siji sing wis nyopir lisènsi. Liyane bab penting bab Muslim wanita minangka garwa sing kasetyan. Muslim wanita sing arang infidel. Mesti wae, sampeyan bisa nganggep iku amarga saka hukum ing negara Muslim. Nanging donya Muslim iku adoh luwih akeh tinimbang mung ing arab serikat. Contone, Turkey iku adoh luwih demokratis. Sampeyan kudu nimbang tingkat dhewe saka kasetyan, yen sampeyan ora arep kanggo ngadhepi sawetara ngagetake jalaran. Sampeyan mesthi krungu crita bab sawetara bojomu ing arab negara sing wis matèni kang setya bojo lan banjur ana dibebaske dening pangadilan, amarga paten pinaten saka infidel ora rajapati ing kabeh. Uga, aturan iki dianggo loro cara. Bojo sing wis matèni bojone kanggo kang setya bakal uga ngadhepi ora restraining pesenan minangka uga. Muslim wanita nimbang nggawe bojo seneng ing amben proyek. Dadi, kapan sampeyan arep, dheweke bakal menehi iku kanggo sampeyan ing cara sing paling apik. Mesti wae, ing wektu harems, wanita padha panginten carane kanggo nggawa penggalihipun dhumateng kanggo sing sultan ing paling aneh cara, nanging sing kaping sing dawa ical. Menapa malih, ora kepengin kanggo duwe luwih saka rong garwa ing arab serikat saiki. Iku dadi larang banget lan arab poligami nguripake menyang dhuwit-adhedhasar sesambetan. Ana prakara apa jenis saiki sampeyan marang kanggo siji bojo, sampeyan kudu ora lali bab nggawa hadiah kanggo liyane bojo. Yen ora, iku kabeh ends ing pengadilan. Kroso bejo kanggo kang ora arab bojomu loro garwa. Oleh nglarang sampeyan kanggo ngimpi bab akeh bocah-bocah wadon karo kawruh saka nyenengke sultan, nanging sampeyan bakal dipercaya nemokake cah wadon karo kawruh sing saiki. Isih, yen sampeyan arep panjenengan jinis gesang dadi apik, dheweke bakal mangerteni apa wae sing arep mung kanggo monggo sampeyan. Siji bab sampeyan kudu ngelingi, nalika turu karo cah Muslim, Muslim wanita iku marang kontrasepsi. Aborsi iku uga ora ing sih ing Islam, dadi salah siji sampeyan kudu nggunakake kondom utawa bakal disiapake kanggo dadi rama. Sawise maca bab keuntungan saka Muslim wanita sampeyan temtunipun nimbang free Muslim girl. Nanging kabeh iku luwih rumit kene. Aja nyoba kanggo katon kanggo Muslim aturan-aturan free ing Internet, sampeyan ora bakal nemokake kuwi manual, mung amarga iku ora ana. Muslim sing ora diijini kanggo tanggal. Sampeyan wis mung sinau sing. Uga, sing jawaban kanggo pitakonan kok kulawargané omah-omah anak-anake sadurunge bocah-bocah sinau carane nganggo. Mung, amarga Muslim sing ora diijini kanggo tanggal. Nanging, ora menyang burring Muslim wanita dating idea, supaya rauh. Yen kabeh Muslim urip miturut sing aturan padha mbokmenawa ora bakal wis slamet up ampe saiki. Yen sampeyan lagi ing katresnan karo cah Muslim sing manggen ing negara kulon, mbokmenawa ana ora bakal sembarang masalah, minangka padha nyoba kanggo assimilate. Apa sampeyan bisa nindakake iku kanggo mangerteni apa negara dheweke saka. Yen dheweke iku saka Turki utawa Indonesia, kabeh iku oke. Padha ora pikiran free ing kabeh. Yen ana kang ora Muslim girl watara sampeyan, nanging sampeyan ngimpi bab siji, sampeyan bisa tansah duwe Internet. A akèh bocah-bocah wadon Muslim sing free online. Ana sing malah Muslim camping free kanggo Muslim kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti saben liyane lan kanggo western wong-wong sing kaya kanggo tanggal Muslim. Dadi, tanpa luwih ado sampeyan bisa nggawe akun ing sawetara Muslim dating site lan miwiti petung karo cah wadon sing kaya. Siji bab sampeyan kudu ngelingi — maksud kudu serius. Iku dipercaya sing bakal nyoba kanggo pendekatan Muslim girl ing salah siji saka negara ngendi iki agama dominating. Rintangan sing sampeyan bakal ketemu siji sing saiki urip utawa sinau ing negara. Muslim wanita koyone endah lan padha sing tenan panas. Akeh Western wong kaya kanggo tanggal Asian kaendahan. Ya, iku mitos sing Muslim sing kudu Arab. Nomer paling gedhé saka Muslim urip ing Indonesia. Loro saka iki, ana dadi akeh dobel lan prejudices bab iki wanita sing ndadekake wong-wong ragu-ragu. Bisa Muslim girl tanggal non-Muslim? Iki pitakonan sing tansah puzzling westerners. Seperti sing panjenengan ngerti, katresnan ora mangerténi agama, supaya kabeh bisa, utamané yen cah wadon nampa budaya Kulon lan plans kanggo assimilate karo donya kulon. Supaya kanggo ngerti wong wadon Muslim sing luwih apik, sampeyan kudu mangkat saka agama lan fokus ing aspèk budaya liyane. Kabeh wong sing padha tanpa iman. Nalika kita ketemu wong, kita padha ora care akeh apa kang utawa dheweke ngaku Islam utawa Kristen utawa liyane agama. Kita kasengsem ing dheweke utawa kuwalitas pribadi. Ing wektu sing padha, iku penting kanggo pikiran budaya sing beda lan bab sembarang budaya dening gawan. Sadurunge sampeyan miwiti partner cah Muslim, salah siji online utawa pendekatan dheweke ing gesang nyata, sampeyan kudu sinau pirang-pirang aturan sing bakal mbantu sampeyan nindakake kabeh tengen.

Wangsulan: bab ingkang pisanan sampeyan kudu éling sing Muslim bisa beda-beda. Iku tegese malah ing negara, wong-wong sing nelpon piyambak Muslim bisa manggon miturut kanggo macem-macem aturan lan pracaya ing bab kang beda. Iku bakal migunani kanggo ngerti ngendi utamané obyek saka kapentingan saka supaya sampeyan bisa ngawasi kahanan ana.

Milih wektu tengen

Sampeyan kudu weruh saka kasunyatan sing Muslim ndedonga kaping lima dina. Yen sampeyan milih wektu kanggo chatting utawa tanggal, nggawe manawa iku ora tumpang tindih karo dheweke ndedonga wektu. Njupuk menyang akun dheweke sifat mangan. Kita ngarep-arep sampeyan elinga yen Muslim ora mangan daging babi. Tetep sing ing atine nalika nindakake ing restoran. Kanggo dadi ing sisih aman, supaya lady milih dhéwé.

Tutul marang umum topik

Kita ngerti carane menginake iku kanggo takon tanggal saperangan agama-related pitakonan, nanging sampeyan kudu tetep obrolan neutral. Malah ngomong bab cuaca bakal nggoleki. Aja disturb dheweke sak Ramadhan. Yen sampeyan ora arep kanggo nguripake mudhun, ora takon Muslim girl metu sak Ramadhan. Nanging, yen dheweke iku ora agama, pindhah ahead. Dadi serius ing panjenengan maksud. Aturan saka bocah-bocah wadon Muslim free ngilangke sembrono sesambetan. Mangga dadi serius nalika ngetik menyang sesambetan nalika Muslim girl

About