Pay manungsa waé kanggo kang muni. Iku script kang negatif lan sambatan? Iku tandha kang jaded, sampun duka masalah karo ex, utawa kang kosong ora ngormati wanita. Ora kang nyoba banget hard kanggo ngematake sampeyan. Sampun alasan ulterior kang pamuter, a scammer utawa serial dater. Ora kang gumunggung lan brag? Iku tandha saka insecurity utawa gendera abang saka poto-digunakke narcissist. Salah siji cara, sampeyan kudu pass ing wong. Iku kang samar bab sing iku lan kang kepungkur? Kang ndhelikake soko, mungkin garwane utawa gendakan, masalah financial utawa jillion liyane masalah pribadi. Ngisor-line, yen wong kang pesen pings isine weteng, iku roso nyoba kanggo ngelekake sampeyan, wong iki uga warta ala. Sing kang ngandika, ana sing mentas pegatan lan sing dadi rondho kualitas wong-wong ing camping free sing genuinely looking kanggo wong wadon karo kang kanggo nuduhake sing urip. Padha ora tanggal ing dekade lan padha bisa teka mati minangka goofy lan kikuk ing email lan teks pesen. Menehi wong kasempatan kanggo mbuktekaken sing uyah sadurunge maringaken pangadilan. Kene sawetara saka pesen anyar saka wong-wong sing insincere, jujur lan predatory lan carane aku nanggapi. Kang ana cukup nggantheng lan kang bio iki ketoke cerdas. Aku dikirim wong bali lan kang tau takon kanggo ketemu kula, piyambakipun tinimbang kui seri saka conversational pesen. Ladies, kajaba sing arep pen-pal, marang wong, sing limbah wektu karo telas email, thanks nanging ora thanks. Miwiti Liwat messaged kula saperangan saka -antrian, takon kula apa aku kaya kanggo cook lan apa padha favorit iku kanggo cook lan banjur diundang piyambak liwat kanggo house sandi kanggo ngarep-masak meal.»Aku kaya kanggo nyoba masak panjenengan, iku mbokmenawa luwih apik saka njupuk kula menyang restaurant, aku bisa nggawa favorit wedang saka yours yen sampeyan kaya.’ Aku mangsuli:»FYI: iku ora sopan utawa cocok kanggo takon dhewe liwat kanggo nedha bengi ing patemon pisanan. Utawa malah kapindho utawa katelu. Ngenteni kanggo wong wadon kanggo ngajak sampeyan liwat. Aku pengin sing paling apik ing lelampahan.»Pengacara Wong lan aku ketemu kanggo ombenan lan kita wis wektu apik banget lan banjur aku ora krungu saka wong maneh. Minggu mengko dèkné sing ngongkon aku pesen teks, Hi, badhe sampeyan kaya kanggo njaluk bebarengan maneh.»Manawa,»aku mangsuli.»Aku panginten kita tak bebarengan apik.»Aku ora krungu bali saka wong patang minggu mengko dikirim kula Valentine salam. ‘Hi Ayu, iki kanggo mata mung, aku mung wanted kanggo ndeleng apa katon kaya ing klambi anyar. Ayo kula ngerti apa sampeyan mikir sawise ndeleng pics. Punika link cocog marang kula, supaya sampeyan bisa ndeleng ing gambar amarga resolusi punika akeh kanggo cocog. Nggawa eseman sing, tresna iku.»Jam sadurunge kita sore patemon, kang dikirim lewat layang elektronik,»Nancy, aku perlu kanggo pass sore iki. Sampeyan bisa nindakake ana utawa ana.»Nganti karo,»Mung ninggalake kantor. Pangarep-arep sampeyan ora duka. Tenan arep kanggo ketemu sampeyan.»Kang-menit pungkasan pembatalan iki ora sopan lan ora biso ditompo. Aku dikirim lewat layang elektronik wong,»Tom. Ora.

Nanging aku nguripake mudhun uleman kanggo ketemu sampeyan lan canceling jam sadurunge kita tanggal iki nyenengake. Nancy.»Dheweke njaluk ngapura lan takon kanggo ketemu kula minggu iki, matur,»ora Bisa ngenteni. Ok, aku bakal ana.

Aku janji

Ing dina kita patemon kang dikirim lewat layang elektronik kula,»aku apologize, aku ora arep kanggo bisa kanggo nggawe iku iki sore.»Con seni pengin sampeyan kanggo langsung menyang IM (olahpesen cepet) lan njaluk pribadhi email lan nomer telpon. Padha arep kanggo njupuk informasi pribadhi bab sampeyan bisa kanthi cepet, supaya kang adapts kang obrolan kanggo ketemu karo kabutuhan, tug ing atimu lan gain kontrol saka sampeyan. Barry dikirim lewat layang elektronik,»profil Panjenengan njedhul munggah ing dina pungkasan saka langganan sandi. gedhe pics sampeyan lagi banget lady ayu. Aku mutusaké kanggo ngirim iki pesen singkat. Aku iki nggantheng, dhuwur, disik, aman musna, aku wis urip kabeh liwat donya. Aku seneng kanggo njaluk ngerti sing luwih apik lan luwih apik, nanging aku ora renewing langganan sandi. Yen sampeyan ora pikiran punika sandi ID ing Yahoo IM (barricades) aran gratis kanggo mail kula ing barricades yahoo. Aku bakal nunggu kanggo krungu bali saka sampeyan. Duwe dina gedhe. Barry’ Donald wrote,»Hello, aku pangarep-arep email iki ketemu sing ing becik kesehatan. Aku iki online dina lan bab nutup akun sandi wiwit aku wis tak partner urip kene ing match free, sing nalika sandi seduluré teka tengen profil panjenengan minangka piyambakipun bener ngadeg konco kula, kang wis kabeh liwat kula ing bab njupuk ing tutul karo sampeyan. Ngandika sing misale jek kaya wong wadon, kang bakal kaya kanggo ngerti luwih apik. Dheweke urip ing wilayah lan iku mung kene kanggo ngunjungi. Sampeyan ora perlu kanggo nulis maneh kene aku bakal deactivating sandi akun ing situs. Kang langsung email Jamestown ing GMAIL C O M aku pangarep-arep sampeyan njaluk ing tutul karo wong-wong lan aku janji ora bakal ora getun tindakan. Kula warms gati. Donald»Alpha lanang ora duwe foto lan kang dikirim: Hi, sampeyan lagi banget cantik lan aku kaya kanggo njaluk ngerti sing luwih apik. Allen wong tanpa foto ora pantes balesan, nanging yen sing aran sampeyan kudu, sampeyan bisa reply,»aku appreciate pesen, nanging aku ora menehi metu sandi email pribadi kanggo wong-wong manca utawa correspondence kanggo wong tanpa foto. Padha ora kirim foto, utawa padha kirim palsu foto, utawa foto cetha tanggal, peteng utawa surem (kang ora pengin sapa kanggo ngenali wong.) Lagi sungkan kanggo nyedhiyani tambahan photos, ngakoni kang ora duwe foto saiki. Padha bakal pesen sampeyan ing situs free lan nalika sampeyan klik ing profil kanggo mriksa wong metu, kang wis didhelikake profil supaya ora ana siji bisa ndeleng wong. Padha nguber wanita sing manggon ing negara liyane. Kang ngandhani iku relocating kanggo area near sampeyan lan sing kang njupuk»mlumpat-miwiti»ing urip sosial anyar. Kang ngrantam-dawa kadohan urusane kanggo ndhelikake olehe ora setya. ‘Hi, Pangarep-arep iki ketemu sing mengkono uga. Ayu foto saka sampeyan. Nyuwun pangapunten aku ora duwe salah siji, lan wis ora rampung profil sandi. Aku mutusaké ora kanggo amarga saka posisi ing bank. Nanging bakal seneng email sampeyan salah siji. Yen aku bisa aku bakal ing paling njlèntrèhaké dhewe. Jenengku Yohanes. Aku wis ing banking liwat telung puluh taun. Aku wong siji putih lanang umur. Tau nikah, mung tau ketemu siji lan sing njaluk lawas sing nemu harder kanggo nggoleki. Coklat rambute, karo sawetara werna abu-abu teka ing. Ijo biru mata. Uwong kang ora ngerokok. dhuwur, Tenan, muni, atletik, awak otot, otot dodo, amba pecs lol. Aku seneng nglangi, apa metu, bobot banyu lan bobot, snuggle, cuddle, pijet, tubs panas, maos, film, sajarah, musium, seni, musik, akhir minggu getaways, travel, olahraga, srengenge, banyu, aku atraktif kanggo lawas wanita diwasa, padha luwih stabil, gampang kanggo pirembagan lan ngerti apa padha arep. Aku bab jam saka Louisville. Katresnan teka liwat kanggo kutha, pangarep-arep kanggo krungu saka sampeyan. Sincerely Yohanes xoxo: Don dikirim kang umur minangka sewidak lima looking ing salah siji gundul headshot piyambakipun meksa nindakake perkara. Essay kang ana tembung tanpa paragraf break (megap-megap.). Kang kanthi cara kang abot nyoba kanggo gawe uwong yakin kula kang ana sugih, sukses, pengaruh manungsa. (Aku wis dipadhetke kang arang banget verbose email.)»Aku pensiun perusahaan eksekutif lan anyar dhudha, sawijining musna, karo pendhudhuk ing Nashville TN Denver CO, sing tresna kanggo ngunjungi kutha gedhe ing donya lan seneng konser, seni musium, film, téater, nggoleki restoran, saben latian lan dina hikes. Arang banget oriented kulawarga karo telung sukses anak, kabeh Ivy Leaguers karo derajat lulusan, sing kabeh sayange manggon ing Kulon Coast, kang kok aku tetep panggonan ing Portland. Aku iki banget bejo saka financial viewpoint ing sandi -taun perusahaan urip supaya aku banget pracaya ing menehi bali saiki kanggo amal lan uga kanggo anak-anakku lan mlarat sederek. Aku aran banget sing tuwane kaki-nini, yen ing kabeh musna bisa, ngirim mbayar kuliah sekolah kanggo anak putu lan kudu mbantu karo sing utama expenses medical lan malah diwenehi bantuan ing mundhut omah-omahé, etc. nanging kaya Warren Buffett, aku pracaya yen anak putu kudu diwenehi warisan mung cukup dhuwit kanggo bakal bisa kanggo bisa ing proyek ing kang padha arep kanggo karya lan ora dadi luwih dhuwit sing padha ilang motivasi kanggo bisa. Aku uga pracaya ing kulawarga preian mbayar kanggo dening tuwane’ kaki-nini. Kulawarga ora taunan mangsa preian ing Hawaii lan iki asih pengeling-eling saka kulawarga vacations wis ditampilake dening pasinaon rampung dening Luwih Apik Science Center afiliasi karo Psikologi Departemen Cal-Berkeley kanggo nggawe adoh luwih rasa seneng saka klempakan saka mobil larang lan kaya. Wong. Aku enom banget, tenan aku iki dening adoh paling tuwa siji ing grup sosial (umur patang puluh lima) amarga ora duwe anak nganti pungkasan s awal s. PROYEK UPDATE: Sawise limang taun. full leren, aku mung ditampa dolar siji-taun part-wektu proyek minangka Senior Advisor kanggo sandi long-term boss guru (salah siji saka Nashville kang anjog philanthropists).»Sing boten mesthi bab marketability minangka pegatan utawa dadi rondho wadon? Aku seneng kanggo bantuan sampeyan ngerti modern aturan saka dating. Ayo kang chatting

About