Ing GOAL punika kanggo Ketemu kanggo hubungan serius. Sak karya preparatory, sampeyan bakal njupuk kula karo sampeyan — wong jerman, kang sampeyan bakal temtunipun ketemu ing Jerman. Rapat-rapat karo wong-wong sing bakal pass dening panggonan panggonan. Wong-wong piyambak bakal njupuk bagéyan ing Dating patemon. Kutha jerman ing Federal negara Baden-württemberg. Kutha dipérang dadi kecamatan kutha. Sambetaken kaliyan distrik kutha Stuttgart.

Iki apik, kutha ayu karo dhewe sajarah lan tradhisi.

Kutha wis arep anget iklim

Kutha iki dumunung ing Nektar kali, bebarengan kang iku worth lumaku, lan Stuttgart wis telung puluh kilometer andhap. Jerman iku sawijining negara karo macem-macem menarik mujur nengen lan kutha-kutha. Sawijining ekonomi paling gedhé ing Eropah lan paling gedhé kalima ing donya. Jerman iku salah siji saka tujuan paling populer kanggo rekreasi lan lelungan. Negara iku arang banget warna — saka pesisir sandy saka Baltik lan Lor segara kanggo kisaran gunung Kidul Alps, saka alas peteng lan picturesque alam black forest kanggo jembar tetanèn wilayah ing wilayah, saka anggur saka Rhine valley kanggo kapur perengan saka Jurgen. Kene sampeyan bakal nemokake panggonan kanggo wong-wong kang nyawa. Wong jerman, sanajan dening alam banget sober, nanging banget romantis. Padha ora nggawe janji kosong. Wong ngandika sing padha digawe dening wong. Yen sing disenengi wong kuwi, pracaya kula, kang bakal nyoba kanggo ngatasi masalah lan ngubengi kita karo anget lan care. Iku bakal nyoba kanggo diversify lan seneng urip. Jerman sing seneng srawungan wong, padha kaya kanggo lelungan lan nuduhake pengalaman, padha duwe raos gedhe saka banyolan. a pangertèn sing apik saka banyolan, karo wong-wong mau bakal ora ana omahe. Jerman sing praktis lan uga imbang, kulawarga apik wong lan bapa apik. Kulawarga ing panggonan pisanan. Mulane, pilihan saka partner urip iku banget serius lan penake, ngebotake kabeh pros lan cons. Kanggo wong jerman, iku penting banget sing kulawarga urip ing turah mbrawah lan comfort, lan anak sing nampa pendidikan apik lan upbringing. Aktif, praktis, dipercaya lan ngrawat bisa disebut wong jerman. Panjenenganipun mranata gol kanggo awake dhewe lan diwayuh dadi kanggo wong-wong mau langkah dening langkah. Karya Preparatory(s) tanggung jawab kanggo pilihan saka calon kanggo rapat-rapat lan wakil saka Jerman. Komunikasi karo wong jerman online (Skype). Dhukungan sak rapat-rapat lan saran ing saindhenging karya. Organisasi saka rapat-rapat karo calon (wong-wong). Mangga nyedhiyani jerman nomer sak tetep ing Jerman. Ing biaya saka trip Euro (Euro advance kanggo karya lan Euro sing owah-owahan kanggo wakil ing Jerman sak patemon)

About