Dheweke Gendakan wong ing sesambetan serius. Ora bocah, ora ala sifat, ora pendidikan College, ora kontak karo ex-garwa.

Nulis soko sing bakal bantuan sampeyan ngelingi iki iklan, utawa njlèntrèhaké sawijining ciri. Contone:»Takon kula kanggo nelpon sampeyan bali ing wayah sore,ing Kamar iku wis disewakke,Kurikulum wis dikirim,Prajanji diskon saka rong puluh, lan supaya ing.»Mbayar manungsa waé kanggo dana sing disimpen ing komputer, kang katon mung kanggo sampeyan. Aku wong jenis lan ngrawat wong wadon, lan aku pengin sampeyan kanggo ketemu wong-taun kanggo miwiti kulawarga. Sampeyan sing manungsa waé, lan katresnan.

Aku nunggu telpon

Aku wong jenis lan ngrawat wong wadon, lan aku pengin sampeyan kanggo ketemu wong-taun kanggo miwiti kulawarga. Taun saka manungsa waé, lan katresnan. I am looking for wong-taun kanggo kulawarga Ho leric lan aku manggon, aku pengin sampeyan serius lan dipercaya wong-taun kanggo miwiti kulawarga. Aku ngene tresna kanggo krungu saka sampeyan.»Karo paling wishes, Lerik

About