Alamat ing dina, akèh wong ngimpi saka, nanging banget sawetara sing wong-wong sing pass kanggo tumindak (aku ora count creeps, kang pujian wanita minangka meat sadurunge processing p**** nalika padha nolak kanggo mandeg)

Apa metu kanggo klub utawa garis lan padha ngadhepi akèh kangelan (physionomiste, gangguan, kompetisi, alkohol) nalika sampeyan bisa nggawe iku ketemu dina rata-rata

Sampeyan arep kanggo mangerteni carane nindakake iku mung kaya kula

About