Dheweke iku cemburu jinis

Dheweke saya sambatan

Bab apa-apa lan saben bab sethitik.

Dheweke urip seri saka telas rants

Sampeyan lagi saya ngilingake sing dheweke luwih saka sampeyan lan sampeyan kudu ngucapke matur nuwun dheweke milih sampeyan. Nelpon dheweke»ora becik»bakal understatement saka taun. Girl ndadekake Cruella de Val pantes halo. Miturut dheweke, yen pancene tresna marang dheweke kaya sing ngandika sampeyan nindakake, sampeyan bakal menehi dheweke kabeh sandhi. Winna dadi kawitan kanggo krungu apa IVY wis ngomong. Ketik alamat email ngisor iki kanggo langganan kanggo nganyari sandi

About