submit


Kita versi anyar, acak VideoChat mbutuhake sampeyan karo akses Internet explorer utawa Mozilla Firefox, minangka iki browser sing, ing wektu iki, ndhukung protokol WebTV. Ing protokol WebTV ngidini kedhaftar kanggo nyambung langsung, karo video lan kualitas audio apik. Ing kajaba iku kanggo Internet browser Chrome utawa Firefox, sampeyan kudu ing lingkungan Windows, utawa Linux, utawa Android. Mungkin Microsoft Edge bakal bisa, mungkin ora. Sambutan kanggo kita anyar video acak chatting kanggo Android, ngendi kita kurban kacepetan page kapindho, supaya sampeyan nglampahi wektu liyane ngomong lan kurang nunggu. Minangka anyar, kita wis klebu kamungkinan kanggo nyambung menyang Chatting karo VideoChat kanggo kabeh kedhaftar Android, minangka padha nggunakake Chrome utawa Firefox, kang ora bisa sadurunge amarga kita padha nggunakake lampu Kilat Pamuter, kang ora kasedhiya ing Android, lan asil dandan sing pinunjul sing kabeh Android kedhaftar saiki bisa nyambung menyang Chatting kita uga kanggo kedhaftar kantor lan dadi titik patemon kanggo loro. Kita kudu tansah sought kualitas ing kita cats lan kita wis tansah nyoba kanggo ngidini kedhaftar saka piranti seluler kanggo ngakses kabeh saka kita cats ing kondisi padha minangka kantor kedhaftar. Kita padha ora kaya apa sing kedados ing versi liyane saka cats, ngendi versi seluler lan desktop sing temen beda lan seluler kedhaftar bisa ngobrol karo kedhaftar kantor lan kosok balene, amarga ing paling sistem diskusi saiki, loro sistem sing dibedakno, kang ndadékaké kanggo diferensiasi sing ngalangi akeh kedhaftar kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti amarga lagi ora disambungake menyang padha diskusi server. Iku kawirangan, amarga bagean apik saka kesempatan iki wis ilang kanggo bisa kanggo rembugan karo liyane kedhaftar ing wektu sing padha, lan kita ditanggulangi iku ing cara iki, karo anyar video chatting sing dianggo ing HTML lima, kang ora mbutuhake sembarang plugin tambahan, lan iku dianggo loro kanggo panganggo saka telpon pangguna mobile lan desktop sistem. Kabeh kedhaftar padha ing padha video chatting, karo fitur kaya audio, video, lan teks. Kita getun sing iPhone kedhaftar bisa uga ora bisa kanggo njupuk kauntungan saka anyar kita VideoChat, amarga panjaluk lan impositions saka Apple ing sawijining sistem operasi iOS, kang banget mbatesi ing hubungan kanggo ijolan WebTV, kang ateges Sambungan Bisa antarane kedhaftar, ngapikake kacepetan sambungan lan kualitas audio lan video ing video chatting. Kita padha ora nyana yen Apple owah-owahan sawijining kawicaksanan mbatesi ing short term, amarga acara dikenal minangka Kedados, nyolong saka pribadi gambar ing server Apple wonten, ora Apple kanggo nambah keamanan sawijining kawicaksanan lan ngleksanakake protokol WebTV, kang bisa mbantu nambah komunikasi saka sawijining kedhaftar. Ing wektu Apple modifies sawijining kawicaksanan kanggo sing Chatting kita dianggo ing iPhone, VideoChat kanggo iPhone bakal siap ing bisa wektu cedhak. Operasi anyar kita acak video chatting banget prasaja, nanging kita arep kanggo menehi sawetara kerja sawijining operasi, kanggo ora ana sangsi. Iku bisa kanggo nyetel pilihan kanthi ngeklik ing tombol ing ngisor iki: panel kontrol kita videochat punika prasaja, mung ndeleng gambar ditempelake kanggo ndeleng macem-macem unsur: sawise setelan sing ditegesake ing pilihan, sampeyan mung bisa bali menyang menu utama lan klik ing Mulai kanggo miwiti petung karo wong-wong karo kritéria search lan kapentingan. Kita VideoChat rando adhedhasar WebTV, kang ateges sambungan Bisa, iku pengguna karo pengguna langsung, tanpa intermediation saka server njaba, supaya iku ora moderate amarga ngresiki watesan saka teknologi iki, awit iku iku ora bisa kanggo ngawasi kabeh mlebu-ing kedhaftar amarga iki kita kudu nyambungake karo saben saka wong-wong mau, dening matesi wektu diskusi kanggo kedhaftar. Mulane, kita nggunakake Video Chatting karo ati-ati, awit kowé ora ngerti sing ing sisih liyane saka kamera. Kita uga kudu ngandhani sing, Ing dina kita, iku bisa sing pengguna sing wis akses kanggo webcam panjenengan bisa ngrekam streaming saka iku. Kanggo alesan iki, logika ngandika kita padha ora nindakake apa-apa ing kita VideoChat acak sing ora bakal nindakake ing donya nyata, wiwit sampeyan bisa disimpen. Ana akeh program ing Internet sing bakal falsify sinyal saka webcam, ana ing antarane paling kondhang sing Palsu Webcam lan Manama, kang bisa digunakake kanggo ngirim sinyal video direkam kanggo nggawe siji mikir saka wong sing wis ngomong karo Justin Bieber (sanajan iku misale jek sing iki guyon, iki wis kedaden kaping pirang-pirang).Kajaba iku, kita bakal menehi sampeyan sawetara tips dhasar kanggo pengalaman ing acak chatting iku paling apik: Kita versi anyar saka videochat ing HTML limang mbutuhake sampeyan kanggo ngakses Google Chrome utawa Mozilla Firefox (kudu), amarga iki browser sing saiki ndhukung protokol WebTV, kang ngidini kedhaftar kanggo nyambung langsung, lan karo kualitas video apik lan audio. Ing kajaba iku kanggo Internet browser Chrome utawa Firefox, sampeyan kudu ing lingkungan Windows, utawa Linux, utawa Android

About