submit


Patemon ing Adopteunmec karo wong saka kutha, saiki liwat uga, iku menarik lan iku ndadekake malah sawetara wahyu ngendi kita ngrembug bejat tabuh. Kita ketemu siji sore ing garis lan sawise aku marang bab ABORSI saka ex, lan ora njupuk sandi rasa ora nyaman sacara, kang nawakake kula kanggo review. Naif, aku ngomong Apa ora, iku bener sing sawise kabeh kita mung ketemu. Nanggepi: Nanging minangka kanca-kanca utawa uga. Aku ketemu ing Adopteunmec, lan kita ditambahaké ing Facebook. Profil sethitik kosong nanging apa ora. Siji dina wong wrote kula ing Facebook, minggu sawise aku ditambahaké. Aku menehi wong sandi tel, lan ana kudu janjian. Panjenengané rawuh kanggo pick kula munggah ing stasiun sepur, patemon pisanan, becik, kita ngguyu uga. Iku menehi kula smacks saka anak lan godhong ing dina sabanjuré. Kita pirembagan kanggo telung minggu, lan kita bakal ndeleng sampeyan ing akhir minggu. Aku nggawe wong mangan apa kang senengane. Ing wayah sore page arep kanggo nikel lan morning sabanjuré, iku bakal kula metu ‘aku ora aran iku antarane kita lan kudu aku shank ing kula. Panjenengané rawuh kanggo ndeleng kula munggah ing ngarep, kita bengak-bengok uga, aku supaya sushi lan kebayar disik. Aku nggawe wong neng ngarep lan blumbang lan kang nganut kula kaping pirang-pirang. Sawise dheweke iki musna, wong wrote kula kanggo pitutur marang kula kang wis teka. Nanging dina sabanjuré kang dikirim kula SMS: iku wis musna banget rauh, iki ora apa aku wanted, lan sapiturute, Uh, iku isih wong sing ngambong kula dening surprise ora. Lan ana iku metu kanggo kula minangka iku wis rampung. Aku marang wong OK, aku wis kerep ketemu wong-wong sing padha nanging karo dislametaké beda gumantung ing situs (md). Papat, papat crita, kabeh rampung kanggo alesan sing padha: mythos sing churn metu cukup curiga, aku duwe kabeh saka wong-wong mau kejiret karo profil Palsu, banjur, mesthi, padha banget resmi karo kula, lan wis temenan ditutup akun sing, Kita pirembagan saben wengi ing situs kanggo meh rong minggu, lan minangka iku ora koyone kanggo pencet kanggo ngalih menyang soko sethitik liyane konkrit, iku aku sing nawakake kanggo ijol-ijolan kita nomer. Aku teka ing advance kanggo janjian lan pak pungkasan, apik rong menit wektu tundha. Iku cenderung kanggo kelakon lan. Iku ora katon kaya gambar kang, utawa rodo tanggal anyar, iku wis ing paling sithik papat utawa papat lima taun. Nanging aku arep ora kanggo aku limalas taun lawas, sawise kabeh, ing donya ing Adopteunmec telung kanggo pitung taun lan patang sasi aku wis digawe pitu rapat-rapat IRL. Ing awal aku iki ‘becik’, aku marang ing jimat saka wong-wong sing aku ora kaya kabeh kang dadakan, uga kanggo kula iku iki dijupuk. Tau apa sing, utamané ing situs minangka naze ngendi wong lanang iya ora ragu-ragu. Aku ketemu direktur misogynist, wong lanang saka telung puluh taun, kang mbutuhake sampeyan langsung foto ing tampilan, iki klasik ing situs iki, psycho sing wis poto-diagnosa asperger kang, akting kaya pervert ing situs (takon Facebook aku wis nyoba akèh camping gendakan: Nganggo Wong (kang aku ketemu sandi ex lan aku wis kapisah, amarga iku re-kadhaptar telung taun sawise, nalika aku ana ing luar negeri. Brief), Meetic (kakehan informasi kanggo sinau, malah samsaya awon saka nglamar kanggo proyek) Arab video free (iki spam.) Tinder. Aku wis ora nampa iku durung. Geser ngiwa, geser nengen. Ijo lan ora mateng. Banjur L. diketik latin, ora akeh banget saka foto (lan utamané foto perusahaan saka asu, kucing, jaran, pitik, segel. Lali yen sampeyan ora duwe kasempatan, pounced Ing pahaman iku bisa ‘Hi, miturut maca profil aku ngandika marang aku, ‘dheweke wis katon saka cah wadon becik’. Plus kita wis padha maos lan kapentingan ing film. Aku wis maca kabeh seri saka rojopati kraton, lan aku ing rong seri, tukang mateni lan gemblung. Aku wong banget jujur, tulus. Aku ora looking for a fisik ing wong wadon. Kanggo kabeh sing, nalika sampeyan ketemu wong, apa menehi kita nggusah kanggo pindhah ana iku aspek fisik utawa ing kasus apa kita aran ing cahya. Aku ngakeni bilih aku pemblokiran

About