Roman ing wong ing umum banget becik pangrasa. Nanging, iku asring ngandika ing arab lingkungan sing wong-wong apa ora banget. Nanging, mengkono sing prilaku iki nempatno arab wadon, ing kahanan kang ora ngepenakke, amarga dheweke ngandika yen wong dheweke tresna dheweke saestu, banjur apa ora nuduhake wong iku ora ana maneh dheweke tresna. Iku uga salah siji saka alasan kok akèh pasangan arab sing ngetik ing boten seimbang kalebet kang ngancam stabilitas lan kulawarga. Asring, wong wadon ora ngerti carane kanggo smolder ing jantung bojone kanggo nggawe wong wong»luwih romantis». Contone, iku bisa dadi mung nuduhake-malah luwih romantis karo dheweke wong, utawa apa uga karo jantung apa kang senengane. Iki ora connotation negatif, ora pelanggaran kanggo sawetara, amarga saben wong wadon wis lengkap hak kanggo tresna bojone minangka dheweke wishes. Arab lanang iku banget sensitif, sanajan iku kurang iku kanggo katon kuwat ing mata saka rombongan Kang seneng dadi luwih kanggo krungu muji saka bojoné. Ing kajaba iku, iku kasengsem ing peparingé sing tender menehi wong lan kasunyatan sing iku kanggo njupuk wektu kanggo milih apa kersané uga ngormati nemen. Dheweke mangerténi sing wong wis perlu kanggo stabilitas ing gendheng sing padha minangka bojomu lan bojoné lan sing sanajan iku sampurna hak kanggo pratelan hak sawijining, sampeyan kudu milih wektu kuwi lan supaya mengkono iku saya. Ing kasunyatan, omah ora pengadilan nanging panggonan saka complicity, saka alesan lan tenderness. Iku bakal mangkono bakal luwih gampang kanggo ngatasi cilik selaras ing proses sing nyoto. Saka malah, kanggo break tumindake ing gesang nikah, iku penting kanggo nglakoni wektu kanggo kaping liyane kanggo tetep ing sirah-kanggo-sirah karo pasangan, kanggo ngrembug utawa kanggo njaluk metu kanggo owah-owahan ing gagasan Ing cara iki, arab wadon bisa nuduhake roman kanggo dheweke wong, kang adoh saka kang biso kanggo nuduhake iku. Lan wong, kanggo kang bagean, perlu kanggo nuduhake bojoné kang tresna ing macem-macem cara, minangka yen arab sing dilindhungi undhang-undhang lan kaya kanggo njaga ing bab kulawarga, iku ora dilarang utawa émasculant nuduhake raos. Hello, artikel punika dicokot tanggal nanging dening kasempatan aku iki looking for sumber ing seduction ing wong saka budaya arab Kanggo sandi bagean, aku karo sudanin kanggo meh taun, ing awal aku weruh wong minangka kanca, ora kesengsem. Nanging banget kanca cedhak, karo gedhe tresno, tenderness. Pirlo wis main game saka toleransi, lan banjur wiwit njupuk kadohan. Ana aku felt sing iki lampiran alon ganti Wiwit, iku ora mungkasi. Minangka kita njaluk nyedhaki, iku gerakane adoh, iku ora cetha ing tembung, iku kelainan lan aku sengit iku.

Aku wis dawa sought kanggo ngerti, teka kanggo mikir sing iki jenis manipulative narcissistic aku felt kaulungaké, amarga bab sing paling penting kanggo kula iki dipercaya, iki tresno, aku ngomong aku sing pungkasanipun aku kudu dadi penting kanggo wong, nanging ora padha.

Aku diedit kanggo entuk ends

Banjur aku panginten bali kanggo liyane mantan sudanin karo sing langgeng cendhak banget wektu Iku bab sing padha. Aku wonder yen ora Ana bab budaya. Salah siji cara kanggo nindakake kanggo nggawe wong wadon gumantung, gantian antarane moments saka rapprochement lan kadohan, malah ing belittling Sing sesanti saka kulon. Amarga aku ora bisa ngadeg, iku banget nglarani. Panjenenganipun malah marang kula sing yen aku manggon kalem, panginten iku bakal. Iku elek amarga aku ora bisa kanggo mbusak kepala apa wis urip ing becik.

Iku ana angin utawa apa

Utawa tansah, ing sirah aku ana memangsan. Aku maca kabeh komentar iki karo akeh manungsa waé. Dadi, aku digawe loro pengamatan, kawitan, kanggo ngapusi lan dadi jujur ing Arab sing budaya titik garis. Sampeyan takon wong kanggo alamat, iku dikirim sampeyan kanggo ewu panggonan nyata alamat padha ora bakal pitutur marang kowe sing ora ngerti. Sangang wanita utawa liyane sing dipatèni, utawa padha ora krungu uga, utawa padha ora ndeleng uga. Sing, aku wis ngeweruhi ing course saka feminin nelukaké. Dumadakan, cacat nandhang dening akèh-akèhé saka wanita, nyengkuyung wong kanggo ngrampungake karo bebener. Sing bisa ngenteni kanggo bojoné wong sing wis sepuluh, puluh utawa malah telung puluh taun luwih enom saka dheweke. Apa-apa, apa-apa, apa-apa Lan padha nyumerepi watara iki cacat wiwit esuke saka wektu

About