Salah siji saka kesalahane paling umum sing kita nggawe dina ing assuming sing wong saka salah siji bagéan saka donya kabeh ngisin padha agama utawa filosofi. Mulane, nalika seeking saran gendakan Arab wanita iku bakal dadi apik kanggo ngerti sing ana mbokmenawa ‘pikiran’ sing wadon Muslim.

Ana sing godhongé amba prabédan antarane loro malah sanadyan padha duwe akeh nilai saka persimpangan. Free Arab wadon iku ora bab sing padha minangka partner wadon kang kulawarga nganut Islam iman. Yen wong wadon wis loro arab lan Muslim, sampeyan duwe karya cut metu kanggo sampeyan yen sampeyan ora pracaya. Malah sanadyan kang arab lan kang Muslim sing ora siji lan padha, ana menehi hasil gedhe saka tumpang tindih ing views ing marriage lan free. Metokake ing atine sing ana kira-kira siji lan setengah milyar pracaya ing iman Muslim nalika ana nyata Arab mung bisa dietung ing atusan yuta. Senajan Arab wanita bisa saka sembarang iman, pemerintah sing duwe kuoso Muslim. Iki piyambak ngartekno merbawani cara Arab wanita sing dipunasta. Yen wong wadon iku asal saka salah siji saka negara Arab, sampeyan bisa nang dheweke bakal wis sheltered nalika akeh munggah. Gur punika perdhana wigati kanggo Arab lan pisah penting. Wanita enom sing ora umume katon ing perusahaan saka wong-wong unchaperoned lan cukup kerep kekawin sing isih disusun kanggo wong-wong mau. Iki ora tansah kasus saka Arab sing manggen ing donya Kulon minangka kulawargané kene uga wis assi menyang budaya kita kanggo sawetara ombone. Nanging, Arab wanita bakal isih perlu kanggo bisa dianggep karo luwih saka bab sing kulon mitra yen sampeyan tau ngarep-arep kanggo nggawe sesambetan iki karya. Yen wong wadon iku anggota saka Islam lan dheweke kulawarga mursid banjur iku bakal meh mokal kanggo infidel (non-pitados) kanggo bakal diwenehake ijin kanggo tanggal dheweke. Berita anyar wis ditampilake sing ana wis menehi hasil gedhe saka tension antarane Islam Arab kulawargané sing manggen ing Kulon, nanging isih nyekeli kuwat kanggo sing iman. Islam wanita sing ora diijini kanggo milih tanggal lan wong-wong kudu takon ijin saka rama, cak sepuh utawa sepuh lanang anggota kulawarga sadurunge dating wong wadon. Ing kasunyatan, mung cara kanggo tanggal wadon saka tradisional Muslim kulawarga bakal ing sly. Iki ora bab sing apik lan kudu nyingkiri kajaba jaminan kuwat formulir saka banget patemon pisanan. Sampeyan bisa cantik akeh ngukur apa utawa ora wong wadon iku saka ketat Islam kulawarga yen dheweke iku ngagem hajib (sirah panutup) utawa niqab (kudung pasuryan). Amarga nomer gedhe Islam wanita padha rawuh universities ing West sampeyan bakal sesambungan karo wong-wong mau supaya iku utomo kanggo bisa kanggo mbédakaké yen dheweke kulawarga bakal njupuk pelanggaran kanggo dheweke gendakan non-pitados. Ing bab banget pisanan sampeyan kudu ngerti babagan gendakan lan Arab wadon iku dheweke bakal kamungkinan dikarepake menehi hasil gedhe luwih saka bab dheweke Western mitra. Nalika liyane saka donya iki ngarahke ing wanita kang pati, Arab bangsa-bangsa padha nyemplungaken ing tradisional Arab Islam nilai-nilai lan adat istiadat. Siji bab sing sampeyan bakal sok dong mirsani sing Arab wanita luwih siap nundha kanggo dominasi lanang malah sanadyan padha dikarepake panjenengan bab. Yen dening sawetara cilik ajaib sing diijini kanggo tanggal ultra-konservatif Muslim Arab wadon banjur, sampeyan bakal perlu kanggo tundhuk karo pengakuane. Siji bab sing tenan bakal mréntahaké kanggo Arab kang mirengke. Wanita sing rakulino kanggo kang didominasi bakal soften nalika wong angka panemu sing. Duwe wis wungu ing lanang didominasi masyarakat padha mesthi bakal flattered dening wong sing bener kanggo ngrungokake panemu lan iku cumadhang kanggo tumindak ing sing kepengin lan kepinginan. Ing West kita duwe alangan karo konsep iki amarga wong wadon wis sawijining kanggo wektu sing dawa banget. Iki ora cilik ing arab budaya lan mbok menawa salah siji saka cara surest kanggo menang wong liwat. Malah yen wong wadon sing arep kanggo tanggal ora Muslim, sampeyan bakal isih arep kanggo entuk bab dheweke kulawarga. Iku penting kanggo éling sing padha sing nyemplungaken ing budaya sing beda lan sampeyan bakal ngadeg kasempatan luwih akeh karo dheweke yen sampeyan duwe kawitan gained bab dheweke rama utawa liyane lanang tanggung jawab kanggo care dheweke. Takon rama ijin kanggo tanggal putri kang, malah yen dheweke wis diwasa. Nanging, bakal disiapake kanggo bakal gelem pisanan sampeyan takon. Ing titik iki iku bakal dadi bab paling awon sampeyan bisa nindakake kanggo ditolak lewat sing wishes. Sabar iku kabecikan lan soko sing bakal teka ing handy nalika partner Arab wanita. Njupuk wektu kanggo nuduhake dheweke maksud sing mulya malah yen sampeyan lagi ora looking for a sesambetan long-term ing kawitan.

Kemungkinan sing dheweke

Fokus paling Arab kulawargané kanggo mundhakaken anak-anake wadon kanggo dadi apik garwa. Iki bisa uga koyone kuna kanggo kita, nanging kanggo wong-wong saka budaya liyane iku cara gesang. Tetep wonten ing pikiran sing partner lan Arab wadon sing uga ardent Muslim bakal saiki ageng alangan kanggo ngalahake. Ora mung bakal wong wadon paling kamungkinan bakal labeled minangka outcast nanging sampeyan bakal viewed minangka mungsuh uga. Mesti wae, ora kabeh Arab wanita Muslim supaya padha ora bakal kabeh bakal diatur dening padha ketat kode saka tumindak. Malah dadi, sing budaya iku nemen wigati lan sampeyan kudu ngormati sing ing kabeh biaya. Saran paling apik ing gendakan Arab wanita bakal ngerti sing raos kuwat saka kulawarga lan nilai-nilai. Yen sampeyan ora ngormati sing, banjur iku paling apik kanggo kelet karo wanita saka dhewe budaya. Uga, lan kita western wanita sing kerep dianggep minangka ‘tanpa gina blonde sing*res’ lan ‘setengah wuda infidel dening sawetara kelompok agama tartamtu ora kudu sabar lan bab, sayangé Liyane bab wong kang dominan (ora banget dominan) lan kae apa saben sesambetan kabutuhan. Ora, lagi ora wungu kanggo dadi apik garwa, kajaba iku kulawarga sing ora pracaya ing pendidikan. Tinimbang padha lagi mung sheltered amarga padha ora pengin wong-wong mau kanggo bisa dianggep minangka gampang utawa duwe macem-macem guna sesambetan. Siji saran sing paling western wong lanang sing ora digunakake kanggo, KURANG nutul — sing soko padha lagi ora rakulino kanggo lan nuduhake yen maksud kanggo nggunakake dheweke. Malah yen sampeyan ngandika kanggo dheweke tuwane iku ora ateges tutul dheweke. Cilik kontak fisik bisa dadi oke nanging njupuk wektu.

Kapindho saran

AMPUN ngomong, yen sampeyan ora tanggal kula, sampeyan bakal mungkasi munggah piyambak. Amarga padha ora lan sing ora bodho sapa. Katelu lan iki penting, ora malah nimbang kang karo dheweke utawa mbuang wektu dheweke, yen sampeyan ora cumadhang kanggo nampa gaya urip dheweke (Ora dheweke ora bakal ngganti views dheweke kanggo sampeyan utawa wong) paling, nanging ora kabeh wong-wong mau, sing dikenal kanggo duwe karakter kuwat. Sampeyan sing nrima sing budaya lan agama iku soko viewed minangka kae lan pangerten (plus sampeyan pancene kudu care katresnan kanggo apa sing). Aku Arab cah wadon, sing iki wungu dening cukup agama tuwane. Nanging, aku ora duwe pikiran disetel minangka wong-wong mau. Aku mung bakal nambah menyang apa sampeyan ngandika sing akeh enom wong Arab kathah beda-beda saka sing tuwane, lan surly kaya kanggo tanggal manca. Mesti wae, bab, kang diwenehi sawetara wektu kanggo mikir bab iku (ora rush) sing tenan penting. Lan btw, akeh saka ‘jilbab’ kanca-kanca sing tenan mbukak minded babagan gendakan manca, nanging, minangka Arab wanita, padha mbokmenawa bakal miwiti mindhah lan bakal ngenteni sampeyan kanggo nggawe pamindhahan. Iku wiwit uga, nanging banjur dadi keluwih-luwih lan rampung rodo dismissively.

Aku iki seeking luwih kaweruh

Matur nuwun, nanging, kanggo ngarahake topik. Lutz hak Cipta panuntun dhumateng Kesehatan. Kabeh hak-hak dilindhungi undhang-undhang. DISCLAIMER: Dening printing, ngundhuh, utawa nggunakake sampeyan setuju kanggo kita lengkap syarat-syarat

About