Pangenalan saka Arab wanita biasane proses milih cocok bojomu

Kulawarga iku penting banget ing budaya Arab

Akeh Arab kulawargané, utamané wong-wong saka Timur Tengah lan Teluk wilayah pracaya ing disusun kekawin lan mulane paling Arab wanita sing ora diijini kanggo tanggal sadurunge marriage. Punika umum kanggo wong kanggo gumantung ing sedulure wadon kanggo nemokake mate ing antarane kanca-kanca. Karo panyebaran saka sudhut shopping mall, nanging, iki wis populer patemon panggonan kanggo wong enom lan wanita. Ing bagéan saka Teluk, formal sesambetan wis ditandhani dening marriage kontrak lan wong ndadekke mangsa putri peparingé kayata perhiasan lan wangi saben wektu kang kunjungan dheweke. Nalika Arab wadon gendakan, dheweke biasane tansah iki rahasia kanggo nglindhungi dheweke ajining diri lan dheweke kulawarga kang ajining diri. Kawirangan ora dijupuk entheng ing Arab budaya, lan yen Arab ora soko wadhi utawa begja, iku ora mung mengaruhi dheweke, nanging dheweke kulawarga kabèh uga. Amarga Arab wanita sing mestine dadi konservatif, dheweke kemungkinan nemokake wong kanggo omah-omah uga bakal rusak yen dheweke nemu ala ajining diri saka kang wong sing dadi metu karo wong beda-beda. Carane dheweke dumadakan lan apa wong gossip bab dheweke iku penting banget kanggo njaga dheweke ajining diri. Virginity isih diajeni ing budaya Arab, lan paling Arab wanita kaya kanggo njaga virginity nganti marriage.

Iki uga katon minangka nggambarake ing pakurmatan saka kulawarga

Paling bubar, akèh Arab priya lan wanita sing tanggal bisa melu ing aktivitas seksual nanging isih ora duwe sanggama. Ing masyarakat Western iku luwih gampang kanggo Arab wadon kanggo tanggal non-wong Muslim amarga saka openness saka campuran-jenis kelamin interaksi ing sekolah utawa ing karya.

Senajan intermarriages njaba Islam kedaden, iku isih cukup langka

Nanging, kang bisa duwe kamardikan kanggo rawuh sekolah lan pindhah menyang ing bangsa Western uga ngidini wanita kanggo ketemu wong lan pindhah ing ‘didhelikake’ tanggal. Arab tuwane ing kulon katon kanggo cara liyane kanggo anak-anake kanggo ketemu calon bolo. Padha biasane ngatur acara kayata kacepetan-gendakan mau lan matrimonial mangan ngendi padha bisa ketemu karo potensial bolo ing highly teliti lingkungan. Nanging, wong-wong sing isih bisa ketemu liwat camping online ngendi padha bisa ngobrol lan ketemu wong liwat teknologi kanca-kanca. Aja kaget yen sampeyan partner lan Arab wadon sing ndadekke sadawane chaperone saka kanca-kanca utawa kulawarga amarga iki kahanan normal malah ing masyarakat Western wiwit konsep saka dating ingkang boten pareng strictly ing Islam. Senajan priya lan wanita sing diijini kanggo milih dhewe partners, tuwane sing isih melu ing proses. Ing kajaba iku kanggo kulawarga, bab, ajining diri lan kabecikan ing Arab budaya, pendidikan iku penting banget nalika partner Arab wanita. Kulawarga sumerep pendidikan minangka cara kang bisa kanggo ngamanake mangsa kanggo putri. Lulus kanthi gelar sarjana utawa, malah luwih apik, post-lulusan jurusan menehi kauntungan nalika partner Arab wanita. Veronica Romualdez wis liwat sepuluh taun pengalaman nulis, kang kalebu ewu artikel sing wis diterbitake online uga minangka marketing salinan kanggo toko online. Dheweke ditulis e-learning latihan materi lan technical lan instruksional manuals. Dheweke ngemu gelar Bachelor of Arts ing komunikasi lan rampung mesthi ing desain interior

About