Marriage makelar, kang kita wis dawa diamati bebarengan karo kabèh kulawarga. Salah siji saka sawetara jerman seri TV sing aku kaya. Iku bisa mirsani loro karo anak lan karo generasi lawas. Kadhangkala padha ndeleng piyambak lan masalah ing ngarepe wong-wong mau. Bebener iku yen kita padha ora katon memper ing akeh kasus, aku ambruk ing katresnan karo seri iki, kang dadi prasaja lan lucu. Banyolan pancene seneng iku, iku ora Komedi Amérika sing ora ngadeg metu. Everyone, amarga, lucu kahanan ing gesang kita, aku mikir everyone mangerténi babagan iki lik Lesha sing urip lan annoys bojoné. Minangka penumpang ngandika ing video iki:»dhuh Allah Kawula, carane ala.»Gebug lan lurung-lurung ketemu ing panggonan siji.

A prasaja animasi kelas. Kita kabèh kulawarga iki banget ayu, padhang lan mawerna-werna. Dirancang ing kualitas dhuwur banget. Padha penggalihipun dhumateng minangka titik wutuh saka film punika bab kanca-kanca lan njupuk care saka gedhe-gedhe tresna. Putri punika enchanted, supaya film tetep tegang saka page kanggo wayahe pungkasan lan ora supaya sampeyan njaluk bosen. Apik efek khusus, diamati dinamika sing karakteristik saka prodhuk iki mesti wae, iku ora sampah wektu ing film iki

About