Ing artikel sadurunge, kita wis rembugan akeh tips migunani kanggo expat wong kanggo miwiti obrolan karo Saudi. Kene kita ngrembakaken carane Expats bisa duwe es bejat lan njaluk chit chat miwiti karo Saudi cah wadon. Apa Expat punika patemon Saudi cah wadon ing utawa njaba saka Saudi Arabia tips iki bakal mbuktekaken migunani. Sepisanan, iku wis mangertos sing ana distinctions ing gadhah obrolan karo Saudi lanang lan wadon. Yen ngobrol karo Saudi wadon iku soko mangertos yen ana wadon liyane gadhah obrolan karo dheweke. Yen Expat lady meets Saudi cah wadon kanggo pisanan ing gesang, patemon uga ing kumpul sosial utawa ing bis utawa iku bisa kelakon ing sembarang panggonan umum topik ing ngisor iki bisa dadi luwih migunani ing nggawe atmosfer saka gadhah obrolan loropaken.

rip Kang ibu saben prawan tresna anak dheweke paling, supaya iku sehat-sehat kanggo takon Saudi girl query bab dheweke anak. Yen Saudi cah wadon takon bab abad saka anak dheweke, dheweke bakal ora pikiran iku, kaya kabeh ibu-ibu tengen globe, Saudi ibu wis luwih tresna kanggo anak dheweke lan iku tansah seneng kanggo pirembagan bab anak dheweke. Dheweke uga lila rembugan nomer saka anak dheweke, abad sing lan apa padha kaya kanggo mangan lan nyandhang lan apa ora etc. Apa-apa bab dheweke anak bakal dadi kuwat lan icebreaker apik banget kanggo miwiti obrolan. Iku ora felt ala yen Saudi cah wadon takon bab cara saka mlaku ing ngarep apik utawa carane ora dheweke ngatur dheweke prilaku, pitakonan bab Saudi masak, resep-resep sing beda-beda Saudi ne abang lan putih. Dheweke bakal rodo bakal bahagia ing ngrembakaken masalah iki lan bisa aran apik kanggo menehi tips.

Mesti wae, diskusi bab shopping sandhangan lan perhiasan etc

iku uga apik banget topik. Dheweke uga seneng banget ing nuduhake dheweke expertise ing blanja, milih sandhangan cantik, atraktif designs saka perhiasan lan panggonan apik kanggo toko ing. Kulon cah wadon bisa gampang ngadili Saudi girl wis kuwat vocabulary lan skills conversational ing basa inggris. Iku bakal kamungkinan bakal disaranake kanggo memuji dheweke yen dheweke wis apik skills conversational ing inggris lan yen ngono, digunakake, dheweke kudu diwanti-wanti ing learning basa anyar. Iku uga bisa dianggep sing Saudi lady sing ngandika inggris fluently bisa dadi nyaman karo ngrembakaken rodo beda prakara. Ing diskusi bisa nguripake saka sandhangan lan perhiasan kanggo saiki masalah, masalah utama saka negara lan solusi sing kita. rip Iku penting kanggo ngerti sing Saudi cah wadon karo kang sampeyan sing patemon kanggo pisanan bakal kamungkinan dadi ora adil karo pitakonan bab bojone, minangka kanggo apa ana kang jeneng, umur, profesi lan pitakonan bab income saka bojone.

Iki pitakonan sing mestine dadi winates dening privasi ing Saudi masyarakat

Nalika ngomong kanggo wong liyo Saudi girl topik kaya politik, agama prakara lan kekawin sing luwih apik kanggo bisa nyingkiri lan ora bakal rembugan. Iku uga nggawe hurdle amba ing paseduluran saka loro bocah-bocah wadon patemon kanggo pisanan. Siji ora bakal kaget yen Saudi cah wadon takon sawetara pribadi pitakonan related kanggo dheweke kulawarga prakara lan upah. Dheweke uga takon westerner sing sing bojomu dheweke lan apa ora iku apa, lan dheweke bisa nggawe pitakon bab expenses kluwarga uga. Siji bakal tau bakal ngrembakaken sembarang raos saka likeness bab Saudi wong utawa liyane wis urusane perkawinan amarga dheweke bakal kelangan bab dheweke ing ngarepe Saudi lady

About