Ing negara kita, iku ora umume kanggo pasangan bojo kanggo turu dhewe

Ayo kang mangerteni apa

Emosi unavailability lan misteri sing rahasia saka sukses pisanan tanggal.

Dadi, ngomong peneliti Amérika

Ilmuwan wis ketemu sing pasangan sing ora ajeg njaluk cukup turu, padudon kelakon luwih asring. Pasangan sing menehi lengkap turu kurang saka wektu dianjurake (kira-kira wolung jam), ngawonaken ora mung kesehatan, nanging uga sing sesambetan

About