Saiki, ayo kang nerusake kanggo panemuan sing macem-macem formulir. Kene yahoo bakal ora bisa kanggo nggawe wong elinga, iku bakal angel banget. Iki langkah bakal kelakon mengko ing whiteboard. Kene, kita mung bakal nuduhake dheweke visual carane huruf iki ditulis ing awal, tengah, lan pungkasan karo bantuan saka aksara swara. Kaping kabeh kita arep kanggo mbangun anyar maps karo werna sheets wektu iki. Kita kudu papat-rwaning werna sing kita arep kanggo melu ing setengah kanggo njaluk loro-wolung persegi dowo bêsik. Iki rectangles, sing arep kanggo nulis telu huruf karo saben aksara sing beda-beda. Iki carane kita ngomong karya saka semut, langkah dening langkah, kanggo advance menyang iki apik asil, kang siji kanggo ndeleng anak maca noble Qur an. Masha Allah, dina, minggu, sasi karya, nanging ana iku, anakku saiki mangerténi huruf lan muni ing pucuk driji, utawa rodo ing tip saka ibu. Saiki kita bakal pindhah menyang serius kuwi.

Kita sabanjuré aktivitas sing arep sethitik luwih angel kanggo entuk, ing wangun saka game, ngendi pentinge mengkono cilik mau, supaya ora dadi banget urunan kanggo wong. Sampeyan kudu nemokake unsur sing ew lan paling apik yen dianggo ing anak. Mulyo anak, pasuryan kanggo meja kanggo miwiti pawulangan kawitan saka maca. Pisanan pakaryan sing bakal digunakake kanggo review kabeh kursus sadurungé lan bakal familiarize karo iki medium anyar. Miwiti dening nulis huruf ing aksara siji ing wektu, takon marang apa layang sing wis ditulis.

Iki kudu dadi breeze kanggo wong

Sampeyan bisa nulis jeneng ing sisih kiwa ndhuwur meja lan nemtokake titik saben wektu iku ketemu jawaban apik, padha kaya kanggo entuk nilai. Saiki, kita nulis contone huruflan ing baris sing padha, aku nulis layang, awal, tengah, lan mburi ngembangaken aksara lan ninggalake papan antarane wong-wong mau. Banjur, aku takon marang kanggo mbaleni utawa maca utawa yen dheweke mangerténi. Apa bakal kita menehi minangka maca:»BA-BI-BOU».

Minangka kanggo sim, nanging ing meja

Apa kaya iki kanggo kabeh huruf. Saiki, dheweke mangerténi banget uga swara saka aksara lan sing menowo karo sawetara saka wong-wong mau ing macem-macem cara nulis, kita bakal nulis aksara lan nyisakke mung ing ngisor iki ditempelake kanggo mbentuk tembung loro lan telung wanda. Pindhah alon banget, supaya sampeyan uga, kang wis assi uga, apa akèh repetitions lan pakaryan. Ing wulangan iki, ana akeh kombinasi bisa. Duwe wong maca tembung-tembung iki lan incorporate minangka anyar aksara. Wulangan iki njupuk akèh wektu, utamané minangka iku uga ing wektu iki, kita bakal nggawe wong nemokake telung dawa aksara swara. Kita miwiti maneh, utawa terus sing arep. Iku digawe wong nemokake anyar telu dawa lan aksara swara sing anyar muni kang ngluwihi. Sampeyan ngerti cara saiki, kabeh sing mengkono ing meja. Nulis huruf»BA»karo aksara dawa»ALIF»lan»BA»karo aksara dawa»Waw»lan»BA»karo aksara dawa»AGO»lan takon wong kanggo mbaleni. Ing awal, iki ngleksanani karo tembung punika angel banget kanggo wong, tansah nulis mudhun tembung banget gampang kanggo maca karo pronunciation gampang, ing wektu sing bakal digunakake. Kanggo ngerti, kene sampeyan ngasilaken apa sampeyan nemokake ing buku kanggo sinau kanggo maca arab, mung sing mengkono ing meja lan sampeyan menakake ngleksanani lan nambah luwih kombinasi sing cocog kanggo anak. Ing kesimpulan, kanggo mangerteni carane kanggo maca arab kanggo anak sadurunge enem taun, iku njupuk sabar, bayangan sing sethitik, tata apik lan dicokot saka pedagogy. Nanging ing ndhuwur kabeh duwe gedhe lan apik adil:»sing anak kita mangerteni kabeh Quran

About