Aku Takon Wong Ngendi kanggo Ketemu Wong Apik, lan Iki Apa Kang Ngandika — Verily

Aku bakal tau lali carane pegel aku digunakake kanggo dadi nalika sandi paling tuwa dhik bakal push kula metu lawang ing wayah wengi ana, urging kula kanggo mencet bar amarga aku tau ketemu mangsa bojomu mangan Thai pangan ing ngarep karo gendhakan sandi. Mangga, aku marang dheweke, aku ora arep kanggo ketemu wong becik ing New York City bar. Uga, kita padha loro tengen. Aku ora ketemu bojoku ing garis, nanging ora sandi lokal Thai pangan wong delivery salah siji. Senadyan insistence sing ora ana, malah banjur bali aku sumurup wong lanang apik ing kutha sing lunga menyang garis kanggo…