alasan kok Arab bocah-bocah wadon ‘kudu’ njaluk nikah

Marriage punika wiyar sosial pakewuh donya liwat, karo mayuta-yuta tiyang kalih palakrama saben taun. Preduli saka sawijining internasional dikenali positif connotation, iku bisa teka mati minangka irritating topik diskusi kanggo sawetara wong. Nalika naleni simpul tali pilihan ing negara paling, iku asring dianggep minangka requirement ing luwih konservatif negara, donya Arab klebu. Kanggo Arab wanita, khusus, marriage lan wajib milestone, salah siji sing ing akeh kasus, uga mbutuhake kabeh setelan gol lan impen aside. Miturut UNICEF, siji metu saka limang bocah-bocah wadon ing MENA wilayah sing nikah sadurunge padha tekan ing umur. Marriage iku soko sing meksa dhateng Arab nom-noman,…