Arab Bocah-Bocah Wadon — Free Online

Kabeh jawaban padha ditulis dening non-Arab. Bener, liwat sewidak yuta Arab sing ireng (Biasane ing Sudan, Mesir, Somalia lan Mauritania) lan akeh wong sing nikah kanggo Arab saka macem-macem wilayah. Sanadyan aku ora manggon ing negara arab (aku iki burned lan wungu ing Swedia, nanging sandi tuwane sing Lebanese) aku ora duwe masalah karo gendakan lan pungkasanipun marrying wong ireng, aku mikir sing ireng (afro Sampeyan ngandika Arab bocah-bocah wadon. Aku ora mikir lagi diijini kanggo tanggal kajaba ana prasetya kanggo marriage. Yen ora, kang wis kanggo nyedhiyani bukti-bukti kang b. Aku Arab, lan aku bakal ngomong ‘pancen’. Ing Prancis,…