Arab kamus

Banget companion kanggo siswa saka basa arab, saka pamula kang tingkat kanggo tingkat penengah. Kalebu paling digunakake tembung ing basa arab dina iki. File PDF bisa disalin kanggo viewed ing smartphone utawa iPad (nggunakake buku-buku). Kaya perancis, boso arab nduwe pesawat pribadi pronouns. Tembung ing basa arab kanggo ‘aku’ lan ‘ana’. Iku kira-kira sing Video free yuta ing nomer saka pamicara kabeh varieties saka basa arab ing donya. Arab punika ngandika ing Maroko, Algeria, Tunisia, Mesir, Suriah, Yordania lan akèh negara liyane. Sampeyan bakal miwiti karo prasaja sentences ing basa arab, lan saben dinten vocabulary sadurunge sampeyan mindhah nerusake ing…