Arab Saudi wanita lan carane kanggo tanggal wong-wong mau Internasional Katresnan

Saudi Arabia iku negara gedhe, sandwiched antarane Segara Abang ing sisih kulon lan Teluk persia ing sisih wétan, kang njupuk munggah paling saka Semenanjung Arab ing Timur Tengah. Diatur dening monarki bebarengan Islam tradhisi, negara gained potensi liwat panemuan saka lenga lan gas ing s. Saudi wis populasi saklawasé telung puluh yuta wong, luwih saka setengah saka kang ing umur rong puluh lima taun, utomo basa arab. Islam kang adoh lan adoh utama agama, paling dina diwenehi kanggo pandonga lan bisnis ana telu utawa kaping papat dina, kanggo nganti jam saben wektu, supaya karyawan lan pelanggan bisa nindakake ritual. Cekakipun…