Arab wanita — Arab bocah-bocah Wadon — Arab Ladies

Aku digunakake hard banget prasaja lan manut wong, iki banget kae lan siap kanggo menehi jantung kanggo wong tengen kanggo nangani. Aku ibu siji pisah cerai sing kepengin duwe piyantun sing bisa nampa kula minangka sing aku minters saka sesambetan aku setya lan manut. Aku duwe papat bocah-bocah padha kabeh karo kula, saiki aku apa ibu kene ing Dubai kanggo meh siji taun. seni, budaya sajarah kanggo nuduhake katresnan kanggo srengenge, oysters’ wong-nonton passion aku pangarep-arep kang menehi kula sawetara ngguyu ing antarane. Aku banget kalem asor maha lan mudhun menyang bumi wong tansah tulus ing tembung lan tumindak kaya…