Arab Wanita Patemon, Shutterstock

«Arab wanita patemon» Timur tengah bisnis Arab businesswomen ing jilbab lungguh ing bench ing latar mburi saka pencakar langit ing Dubai nalika esem kanggo sisih. Wong wadon disandangi ing ireng abaya Arab bisnis wong wadon ing patemon karo kolega, telung bisnis wong ing patemon, ètnik wong bisnis, bisnis tim. Manteb ing ati pengusaha nyapu Arab Dubai. Arab Bisnis lumen jilbab ing lurung-lurung marang pencakar langit saka Dubai. Wong wadon disandangi ing ireng abaya Sukses operasi. Arab businesswomen ing jilbab nyekeli warung ing werna lan nyekeli telpon sel marang sokongan saka pencakar langit saka Dubai lan looking kanggo sisih. wong bisnis…