Biarawati Pra-comtal kanggo Montélimar nggoleki wong kanggo pas — Rapat saka arab wadon

Iki kula Fatima lan aku duwe rong-rong taun lawas lan aku biarawati kelangan, aku manggon Pra count karo ibu, bapakku liwati adoh, tentrem wis menehi nyawa. Aku wis digunakake ing Lafarge Teil, lan aku sing kasedhiya ing evenings kanggo rapat-rapat, nanging aku ketemu wong sing aku kaya. Aku wis tau wis wong lanang ing gesang kawula, aku ngerti apa aku arep lan apa aku ora pengin, sing manawa Ing nyedot lan possessives, please lali kula, fundamentalists, banget, lan wong-wong sing arep kula kanggo sijine kudung ana count ora malah. Aku kaya kanggo pindhah metu karo gendhakan saka wektu kanggo wektu…