Cah wadon sing kasedhiya ing Saint-Benoît kanggo sesambetan serius — Patemon Patemon

Page, kula punika Celine, aku manggon ing Saint-Benoît. Aku wong ayu enom wadon loro-patang taun, kang ngisini pengin kanggo ketemu wong kanggo hubungan serius. Ing kasunyatan, aku mutusaké kanggo narik liwat, mungkasi madness lan menehi meaning bener urip. Lan aku mikir bab sing paling apik kanggo nindakake ing arah iki kanggo ketemu wong siap kanggo laku. Supaya aku ora looking for wong sing aku bakal nimbang dadi auntie kanggo amourettes tanpa dina sabanjuré. Apa aku iki looking for iku prasetya banget serius lan bakal mimpin kanggo construction saka ngarep. Mesti wae, aku arep wong sing mangerténi apa kepengin, sing ora…