Carane aku ketemu Arab bocah-bocah wadon. Bocah-Bocah Wadon Takon Wong Lanang

Ki nanging sing persentase wong loro kene ora ngapusi minangka akeh, lan bejat ora wangsulan: bab ingkang pisanan sing nglewati atine padha nyoba kanggo nggawe iku karya padha r ora mentingake awake dhewe aku Arab lan aku bisa ngomong sing akèh Arab bocah-bocah wadon kaya utawa menyang non-Arab wong. Kita ora tansah pindhah kanggo wong-wong mau amarga saka akeh alasan. Bisa dadi prabédan agama utawa budaya utawa mung kita lagi ora yakin yen padha arep kanggo tanggal kita. Nanging carane kowe ketemu wong-wong mau. Aku wis katon akeh Arab bocah-bocah wadon bener mungkasi munggah karo non-Arab wong. Mayoritas isih pindhah…