Carane iku loro sekolah dhuwur wong mestine kanggo ketemu kaya-minded individu njaba sekolah. homo biseksual cahya Takon Metafile

Takon Metafile pitakonan lan jawaban situs sing isine saklawasé sembarang pitakonan ing bumi, ngendi anggota bantuan liyane saben ngatasi masalah. Takon Metafile ngendi ewu sethitik urip kang pitakonan sing dijawab. Aku wong biseksual wong ing agama sekolah dhuwur ing Atlanta, GA lan, nalika ana ora akeh homo-memungsuhan, mayoritas sandi konco sakelas sing ora adil karo homoseksual. (Lan sing kalebu homo gedhe-gedhe.) Aku d kaya kanggo ketemu wong menarik njaba saka sekolah, nanging aku wis ora pitunjuk page carane kanggo miwiti. Carane loro sekolah dhuwur wong mestine kanggo ketemu kaya-minded individu njaba sekolah? Apa ana kamungkinan kanggo njaluk proyek ing wilayah…