Carane kanggo ketemu cah lanang becik: langkah loro

Siji bisa mikir sing, diwenehi nyengsemaken nomer kira-kira telu, limang milyar wong ing planet, iku ora kudu rumit kanggo ketemu wong. Lan malah yen sampeyan kelakon kanggo ketemu siji, banjur sampeyan bakal perlu kanggo nemokake apa ngomong kanggo wong lan carane kanggo nindakaken. Ora potion tenung ana kanggo narik kawigaten iku menyang sampeyan lan njupuk wong dheweke kanggo melu ing diskusi karo sampeyan, nanging tho sampeyan ora nemen perlu. Apa iki Amarga sampeyan lagi kelangan lan duwe cukup kapercayan ing sampeyan kanggo nindakake iku dhewe