Carane kanggo Ketemu Mesir bocah-bocah Wadon kanggo Marriage (Manten Online) — Global Seducer

Uga, aku diwawancarai wong wadon sing lair lan wungu ing Kairo. Dheweke seduluré saka kanca saka mine. Lik nikah wong Mesir lanang lan urip karo wong ing negara ngarep. Sawise lik lan bojone tak pegatan, dheweke dipindhah bali menyang Jerman lan dheweke njupuk dheweke putri karo dheweke. Dheweke putri, ngandika arab lan jerman, lan sarujuk kanggo pirembagan kanggo kula ing Skype. Aku wis tau wis kanggo Cairo, Alexandria, Luxor utawa sembarang kutha liyane ing negara iki kebak sejarah. Mesti wae, aku maca babagan Firaun, Cleopatra, lan Muslim soaka snaeh saka ing tanah Mesir. Padha manggon ing masyarakat ngendi wanita ora…