Carane kanggo nggawe wong Wadon ing Katresnan lan Ketagihan: technical narima

Telung enem pitakonan kanggo tiba ing katresnan, mitos utawa kasunyatan.»Iki ora supaya rumit, katresnan bener, ana dhaftar panjarwa telu kanggo enem pitakonan kanggo ngarih-arih liyane.»Daya saka tembung punika saestu luwih apik tinimbang sing saka awak. Kita kabeh arep bakal seduced, kita kabeh arep sing siji dina, wong attaches kanggo kita, sing cah wadon tumiba ing katresnan karo kita. Sampeyan bisa uga wis maca ing media iki dhaftar panjarwa telung enem pitakonan kanggo tiba ing katresnan. Mitos utawa kasunyatan, iku iki mutusaké kanggo decipher iki dhaftar kanggo sampeyan. Nggunakake karo ati-ati. Ing a sinau conducted dening ahli ilmu jiwa amérika Arthur…