Carane sampeyan bisa ngobrol karo Arab bocah-bocah wadon

yen sampeyan wis ngerti dheweke mung takon dheweke ing tanggal utawa soko. ngajak sawetara saka kanca-kanca dheweke lan sawetara saka yours. kaya cilik katelu utawa soko. pirembagan kanggo dheweke lan yen nanggepi yen apik minangka dheweke ing tanggal karo wong cilik saka cilik lan cilik nganti Nggawe dheweke ngguyu lan eseman. kaping kabeh, tetep ing atine kanggo dadi jujur, ora nyoba kanggo ateges dewekne isih sungkan, nuduhake sing ikhlas, simpati lan ngrungokake kabeh dheweke komentar bab sembarang saka dheweke prakara banjur nyoba kanggo ngatasi masalah dheweke utawa menehi panemu. nyoba kanggo tetep atmosfer kelangan lan smiley. Nggawe dheweke kanggo aran…