Donya dina saka basa arab

Ing donya Dina saka basa arab (WALD), uga dikenal miturut jeneng Dina arab bangsa-Bangsa, iku dirayakake saben taun ing wolung décembres. Ing donya Dina saka basa arab dirayakake ing saindhenging donya minangka liya kanggo ningkataké pangerten budaya lan ngagengaken dialog antarane wong-wong sing nganggo basa sing beda-beda. Seminar lan konferensi nyorot pembangunan sing saiki ing sastra arab liwat konferensi lan pelatihan panulis lan arab pujonggo. Sekolah ningkataké pendidikan basa arab minangka medium komunikasi lan kanggo ngatur lomba saka basa arab. Arab punika basa sugih ing sajarah lan ngandika dening cedhak, limang yuta wong ing donya, lan ing loro-loro Negara anggota…