Gendakan Enom Wong: sepuluh Alasan Sampeyan Kudu Nindakake Iku

Kajaba sampeyan lagi cukup bejo duwe George Clooney minangka jarahan telpon (lan aku ora sing begja), nomer siji alesan wanita tanggal enom wong amarga padha sing seksi. Sing tengen, aku ngene rodok ndeleng panas lagi wae legal ing nyenyet shirt (utawa ora ana klambi) saka sawetara tengah-umur wong kang bir wis kejiret munggah karo wong lan bukti ing padharan. Aku duwe kanca sing mung lulus sma sing teka nganti kula lan ngandika:»Hey, mriksa metu, aku njupuk ageng duwe aran.»minangka kang flexed dodo ing kula. Aku bakal ngakeni iku. Aku copped aran kanggo anggere aku bisa. Aku wis wis nuduhake sandi…