Gendakan lan wong arab. Jawaban Yahoo

Aku ketemu iki wong Arab kang ana cepet kanggo arep kanggo nelpon kula kang gf misale jek banget kasengsem ing katon dianggep kula kaya putri banget mbukak bab kang urip saiki lan tn. mengko iki miwiti kanggo pirembagan maneh nanging aku duwe uneg-uneg aku wis krungu wétan tengah wong lanang mung omah-omah dhewe lomba lan nggunakake bocah-bocah wadon liyane aku Hispanik taun. Aku ketemu iki wong Arab kang ana cepet kanggo arep kanggo nelpon kula kang gf misale jek banget kasengsem ing katon dianggep kula kaya putri banget mbukak bab kang urip saiki lan tn. mengko iki miwiti kanggo pirembagan…