Ing Ndhuwur loro Lawakan Arab — Marang dening Arab

Loro paling lawakan Arab, Arab, digawe dening Arab nanging kanggo donya kabèh. Poto-guyonan punika gegaman saka abad kalih. Kanthi seneng banyolan, punika perlu kanggo lali wates antarane budaya, agama, lan pangan, kanggo marga swarga. A. wong ndadékaké sepur lan weruh arab lying ing ril lan ana, driver ngandika kanggo wong: apa apa. Lan arab wangsulan: aku listen kanggo RAÏ. Loro. Amérika ngandika arab: bakal Sampeyan menehi kula rong boards, Aku prau lan arab ngandika: kula, sampeyan menehi kula panjenengan dhik, aku kru. Telung. Iku arab sing kills pejabat polisi lan disebut pitu lan ngandika: Hello, pitu. Ing switchboard operator jawaban:…