Institut donya arab (narima)

Institut donya arab: Pusat budaya, kemitraan saka Prancis, negara arab Saben sore ing sangang, basa arab anime ing huruf saka cahya mashrabiya layar saka teras saka IMA, nganti Unix desember, ing wusana saka riyaya saka basa arab. Nemokake program saka festival saka basa arab: Dijupuk saka crita bener saka enom Mohamed Assaf,»Penyanyi saka Gaza,»ngandhani crita saka carane wong enom saka gaza njupuk dheweke nasibe ing tangan kanggo entuk ngimpi paling: singing Jinis, dominasi, kolonialisasi: ukuran global, telung tembung kang simpangan lan sing interwoven ing saindhenging nem abad laku lan wujud. Papat kanggo Unix desember, melu ing hajat saka basa arab…