Kanggo dadi kenalan karo utawa dadi menowo karo soko

Hello kanggo kabeh, aku nulis layang saka motivasi. Aku kaya ngerti yen siji bisa nulis. Aku menowo karo hukum ngendi. Dadi menowo karo sth, kanggo nggawe menowo dening pakulinan, laku, ngleksanani. Dadi rakulino kanggo, njaluk digunakake. Dadi menowo karo technique. Rem. Littré ngakoni kanggo counter. Menowo kanggo qqc Ing docu. N nyedhiyani siji contone, Kanggo sethitik sing maca dadi menowo karo»iki sungguh